Kad svijet padne pod noge Srbina...!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je u Istočnom Sarajevu svetskog prvaka u džudou Nemanju Majdova, kojem je obećao nagradu od 30. 000 KM, a njegovom klubu 20. 000 KM za postignuti uspeh.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Svetski prvak u džudou Nemanja Majdov od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika dobiće nagradu od 30.000 KM, dok će njegovom klubu pripasti 20.000 KM.

Na prijemu u Istočnom Sarajevu, predsednik Dodik obećao je bogatu nagradu srpskom reprezentativcu, koji se proslavio osvajanjem zlatnog odličja na Svetskom prvenstvu u Budimpešti.

Zahvaljujući na gostoprimstvu, nagradama i poklonima, koje uključuju i umetničku sliku i ručni časovnik, Majdov je duhovito rekao predsedniku Republike Srpske da je izuzetna stvar "kad svet padne pod noge Srbina".

Prijemu koji je organizovan u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Istočnom Sarajevu prisustvovali su i Nemanjin otac Ljubiša i brat Stefan, načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić i poslanik SNSD-a u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Marko Vidaković.

Majdov je kao reprezentativac Srbije u džudou postao prvak sveta u konkurenciji do 90 kilograma na šampionatu u Budimpešti. On je u finalu pobedio Slovenca Mihaela Zganka i posle 37 godina doneo prvu svetsku zlatnu medalju za Srbiju.

Majdov je rođen u Istočnom Sarajevu u Republici Srpskoj, a nastupa za reprezentaciju Srbije.

Izvor: mondo.ba

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Anita

03.09.2017 17:45

A tek kolio ce mu srbija dati nagradu za osvijeno prvo mesto, vise desitina hiljada eura

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.