Za kraj sezone - puna šaka zihernadli!

"Pomislio sam 'E nećeš da mrdneš ovog puta'", kaže trener Ivane Španović.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Otpadanje papira sa leđa zbog zirhenadli koštalo je Ivanu Španović svetskog zlata ove sezone. Poučena tim, bolnim iskustvom, ove nedelje je sa trenerom imala sigurniju taktiku.

"Pošto je ovo bilo poslednje takmičenje sa startnim brojem na leđima, rešili smo u velikom stilu da se oprostimo od zihernadli i papira", rekao je Ivanin trener Goran Obradović za "Večernje novosti".

Srpski stručnjak kačio je i kačio...

"Pomislio sam 'E, nećeš da mrdneš ovog puta'. Dobili smo četiri zihernadle, ali je na stolu bila gomila. Uzeo sam celu šaku i zakačio sve koje sam imao. Nemam pojma koliko ih je bilo na kraju. Bitno je da papir nije imao kud".

Ivana je pobedila, osvojila Dijamantsku ligu i ove godine i trijumfalno završila sezonu, a njen tim je zadovoljan otišao na odmor.

"Ove godine su nam bile szuđene razne peripetije, ali možemo da budemo prezadovoljni početkom i krajem sezone. Osovjila je zlato u nestvarnoj atmosferi 'Arene', onda imala problema sa povredama, ali je smogla snage da se digne posle Londona i odbrani dijamantski pehar, zbog čega sam veoma ponosan na nju".

Na pitanje da li je Ivani sada malo lakše, Obradović odgovara:

"I te kako".

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.