Prija sa dečkom pokrenula biznis

Poznati estradni par Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su započeli zajednički posao, kako bi, sada kada je pjevačici pukao glas i ne može da pjeva, imali izvor prihoda.

  • Magazin
  • Zabava


Zvezda Granda je otvorila restoran, a izvor blizak njoj otkriva da će taj ugostiteljski objekat voditi njen dečko.Ponosno vam predstavljamo naš novi restoran "Tri tačke" - objavila je Prijovićeva na Instagramu.Pjevačica je uložila novac, a Filip se založio za organizaciju svega...

''Kako bi Filip imao posao, a Aleksandra dodatni izvor prihoda sada kada su joj popustile galsne žice, odlučili su da otvore restoran. Aleksandra je uložila u ovaj posao, a Filip je sve realizovao, od enterijera, izbora kuhinje, kuvara i svega što će restoran imati. On će biti glavni menadžer, a ona je odlučila da se uopšte ne meša već da samo mesečno dobija određenu svotu novca od zarade restorana'', otkriva izvor blizak paru.

Restoran se večeras otvara za goste, a Aleksandra i Filip su sinoć s prijateljima proslavili početak rada svog restorana.

Izvor: Kurir

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.