Adil je najobrazovaniji pjevač

Nove generacije pevača obično ne mogu da se pohvale zavidim obrazovanjem jer se još i pre punoletstva late mikrofona i počnu da zarađuju po klubovima i svadbama, međutim, to ne važi i za njega, premda je i on u istim godinama počeo sasvim solidno da zarađuje od muzike.

  • Magazin
  • Zabava


Međutim, Adil Maksutović je, za razliku od svojih kolega, završio ne samo jedan, nego čak dva fakulteta, i to Pravni i Kriminalističku policijsku akademiju. Na sve to od kraja 2015. godine može da se pohvali i masterom na Pravnom fakultetu.

 
U jednom nedavnom intervjuu, pevač je objasnio da, iako je bio svestan da će muzika biti njegov životni poziv, nije želeo da zapostavi učenje. Ipak, ovom uspehu na fakultetu su prethodile dve godine lutanja.

- Upisao sam nešto što upiše jako mali broj ljudi: Elektrotehniku, što je, potpisujem, najteži fakultet u Srbiji. Imao sam baš veliki broj bodova i bio odlično kotiran na rang-listi. To mene nije zanimalo, ali sam ispunio želju roditelja, a i razmišljao sam u tom smeru da ako završim ETF da mogu lakše da pobegnem iz Srbije - prisetio se pevač u emisiji "Iz profila", ali je zatim dodao da su noćni život i mladost uzeli danak, te je obnovio prvu godinu.

- Posle prvog semestra sam shvatio da to nije za mene, iako sam ispolagao neke ispite. Kada sam roditeljima rekao da ću obnoviti godinu hteli su da me izbace iz kuće - dodao je uz osmeh Maksutović, koji je naredne godine okušao sreću sa Mašinskim fakultetom, od čega je još brže odustao jer je shvatio šta je ono što mu zapravo leži, a to je bilo sve ono što ima veze sa teorijom prava.

Blic
foto:internet

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Ku

12.09.2017 08:48

Dokle god koristi silu u obračunima sa drugima diplome mu ništa ne znače.

hhhm

12.09.2017 09:03

ETF I MF , derivacije , određeni i neodređeni integrali , diferencijalne jednačine PRAVO - more bit bidne a i ne mora izbor je bio lagan

mister x

12.09.2017 19:30

Te diplome iz Srbije mozes da obrises dupe sa njima,NE VAZE NI U jednoj zemlji EU.A tamo ti ne treba,

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.