Video: Hajduk "punio", Torcida divljala!

Huligani su bili u prvom planu na meču Prve hrvatske nogometne lige u Puli.

  • Sport
  • Fudbal


Fudbaleri Hajduka upisali su trijumf na gostovanju u Puli ekipi Istre u 16. kolu najelitnijeg fudbalskog takmičenja u Hrvatskoj. Splićani su slavili rezultatom 3:1, što je bio i uspešan debi novog stratega Hajduka Željka Kopića.

Ipak, na tom meču u prvom planu nije bio fudbal, nego navijači gostiju koji su doputovali u Pulu. Njihov cilj nije bio da bodre svoj klub, već da naprave cirkus i vređaju igrače.

Torcida je od prvog do poslednjeg minuta vređala fudbalere Hajduka uzvikujući im posle svakog postignutog gola: "Igrajte, pi..ice"!

Hrvatski mediji prenose da je razlog tome bes zbog prethodnog meča koji su izgubili usred Splita od Rudeša (2:3) i to posle vođstva od 2:0. Tada su i tražili smenu uprave, a ubrzo je anagžovan i novi šef stručnog štaba.

Navijači Hajduka su čak tri puta prekidali meč u Puli, jer su pravili bakljade i ubacivali pirotehnička sredstva na teren.Torcida je tako napravila novi problem Hajduku, nakon što je splitski klub pre nekoliko dana platio nešto više od 13.000 evra baš zbog njih.

Naime, toliko su ih stajale kazne za prekršaje koje su navijači napravili tokom tri kola u domaćem prvenstvu, a najveći deo tog novca upravo je zbog korišćenja nedozvoljenih pirotehničkih sredstava.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.