Uhapšen Albanac sa 50 kg skanka

Crnogorska policija uhapsila je državljanina Albanije iz Skadra čiji su inicjali N. S /37/ i zaplijenila 50 kilograma skanka, saopštila je crnogorska Uprava policije.

  • Vijesti
  • Region


Policajci su sinoć oko 22.20 časa pokušali da zaustave vozilo, ali je vozač odbio da stane, te je nastavio da vozi prema Baru.

Za njim je krenula policijska potjera i u mjestu Dobre Vode policija je pronašla navedeno vozilo, koje je bilo otključano, ali u njemu nije bilo nikoga.

"Policijski službenici su u vozilu `micubiši` pronašli dvije crne putne torbe u kojima se nalazilo 41 pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje, ukupne težine oko 49,8 kilograma, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank", navodi se u saopštenju crnogorske Uprave policije.

Jutros oko 7.00 časova crnogorska policija je pronašla osumnjičenog, koji je lišen slobode zbog sumnje da je pronađeni automobil, kao i 50 kilograma droge skank.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio privođenje N.S, a skank će biti upućen u forenzički centar radi vještačenja.

(Srna)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.