Srbin odbio da glumi u Holivudu

Srpskoj javnosti je ovaj glumac postao poznat po ulozi u seriji "Ubice mog oca". Aleksandar Filimonović tumačio je lik tenisera Dejana, dečka ubijene Milice.

  • Magazin
  • Zabava


Njegova uloga u ovom ostvarenju nije bila mala, a Aleksandar je skrenuo pažnju na sebe. On već neko vreme živi u Americi, ima 34 godine, član je MENSE i govori nekoliko jezika. Upravo na tamošnjem tlu dobio je jednu, iole nepristojnu ponudu.

- Povodom audicije na koju sam odbio da odem gde su Srbi tendeciozno loše prikazani. Zvao sam agenta, a on mi kaže- Znaš Aleks, kad si mi pre neki dan odbio audiciju za koju sam se baš iscimao da ti obezbedim, ni malo mi nije bio prijatan osećaj. Ali znaš, veoma te poštujem kao čoveka, u ovom poslu naći ljude moralno čiste je neviđena retkost. Nisam srećan zbog onoga, ali sad postajemo pravi prijatelji- preneo je Aleksandar reči svog menadžera.

Filimonović je poručio da nije hteo da prihvati ulogu u kojoj su Srbi loše prikazani samo da bi na osnovu nje postigao veći uspeh u karijeri.

- Ako prodamo svoja moralna načela zarad bilo čega, makar nečeg dobrog, posadili smo seme nesreće koje ce proklijati i ucrniti sve za šta smo se borili. Prođe par dana, podigne čovek glavu i nastavi dalje, sa osmehom, ostao sam čist i ako uspem ovde, svet će videti pravi primer onog najlepšeg srpskog i ljudskog, ono što svi u sebi imamo i za šta je najvažnije da se borimo- napisao je Aleksandar u svom obraćanju na mreži "Fejsbuk".

(Blic)

KOMENTARI9
POŠALJITE PORUKU

Mile

04.01.2018 09:03

SRBIN! LJUDINA!

Bez Veze

04.01.2018 09:18

Ti tamo možeš svašta raditi,ali kad ti Baja ovdje zasere ni deset Tesla to nemogu popraviti.

de

04.01.2018 09:40

Ajd Aleks (srbin) ne prdi u ladnu vodu, rece jedan.

Mrznju ni Bog ne oprasta... ati pi tuvodu..

pravda

04.01.2018 12:08

alek

04.01.2018 09:47

Zelimti puno srece u zivotu nekate dragi bog cuva pravi si srbin nije sve u novcu nemoj prodat veru za veceru sretan bijo srbine nekate dragi bog nadari svakom srecom samo taki budi i nebojse nicega zivio srbine

Dire Straits

04.01.2018 12:20

Pa Vi sada napravite poređenje između ovog čovjeka i svih onih srpskih glumaca i glumica koji su glumili recimo u "Grbavici" ili onom jadnom filmu Anđeline Džoli "U zemlji krvi i meda"- valjda se tako zvalo to veliko filmsko ostvarenje još veće rediteljke i borca za ljudska prava- čitaj narkomanke i mazohiste.

Kino Radnik

04.01.2018 20:18

Jedna,, glumacka gromada,, kao sto je Rade Serbedzija vec odavno za Holivud glumi Ruske i Balkanske negativce a ti nasao da glumis postenje.Ipak si ti ljudska gromada,svaka cast.

Jest gromada u pm, nikad čuo za njega. Ali nema veze neka se on javi našem proslavljenom reditelju Nemanji Kusturici da dobije ulogu u njegovom narednom fimu.

Milojko

05.01.2018 05:48

Alex

05.01.2018 18:52

ne znam sta je ovo a znam da je glumio tamo u Amerikama....

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.