Beker: Federer je prvi favorit na AO

Nadam se da će Novak igrati.  Legendarni Nemac Boris Beker otkrio je da je Rodžer Federer favorit za osvajanje Australijan Opena.

  • Sport
  • Tenis


“Da je neko pre godinu dana rekao da će se Rafa i Rodžer ponovo naći na vrhu tabele, niko ne bi verovao. Mislim da su svi potcenili njihov kvaliet i strast za igru. Mislim da su još uvek gladni za titulu i smatram da je Federer favorit za osvajanje ovogodišnjeg Australijan opena. U ženskoj konkurenciji nisam siguran".

Povratak bivšeg učenika, Novaka Đokovića, posle šestomesečne pauze, raduje njegovog bivšeg trenera.

“Novak ima 29 godina, tako da ima vremena da se bori za vrh tabele. Moramo da vidimo kakav će biti njegov fizički povratak. Prestali smo da radimo već duži period, ali se i dalje družimo. Nadam se da će igrati u Melburnu. Verujem da će doneti odluku posle Kujonga",izjavio je bivši trener.

Britanski teniser Endi Mari odlučio je da propusti prvi Grend slem u sezoni. Marija muči povreda kuka i zbog toga je doneo odluku da ne igra na Otvorenom prvenstvu Australije.

"Dobru je odluku doneo i dobro je što je to uradio ranije. U dobroj je formi i verujem da će se vratii za borbu i ciljati na prvo mesto", zaključio je Beker.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.