Prijavljen mladić za silovanje

Sarajevska policija uhapsila je juče kasno popodne mladića koji se sumnjiči da je u ranijem vremenskom periodu silovao maloletnicu.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Kako Faktor saznaje iz izvora bliskih istrazi, priveden je radnik u jednoj sarajevskoj ćevabdžinici.
 
Prema nezvaničnim informacijama, maloletnica je slučaj prijavila Policijskoj upravi Novi Grad. Ona je u svojoj prijavi navela kako je sa mladićem izašla na piće u jedan sarajevski ugostiteljski objekat, a potom ju je on automobilom trebao odvesti kući.

Međutim, kako se maloletnica kasnije poverila svojoj majci, on ju je u automobilu prisilio na polni odnos. Nakon što je ispričala majci šta se desilo, odlučile su se da slučaj prijave i policiji.

Mladić će sutra biti ispitan pred tužiocem, a policija proverava navode prijave i radi na prikupljanju dokaza u ovom slučaju, prenosi Faktor.

Budući da je u ovom slučaju oštećena maloletnica, iz MUP Kantona Sarajevo, kao ni iz sarajevskog Kantonalnog tužilaštva nisu mogli iznositi detalje ovog slučaja.

Portparol Tužilaštva KS Azra Bavčić potvrdila je samo da je osumnjičeni predat u nadležnost tužioca, koji će, nakon što ga ispita, doneti odluku o daljim merama koje će biti preduzete u ovom slučaju.

(Blic)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Svaka Radoznalost ,

11.01.2018 19:40

Ima cenu ,nemores jesti zabranjeno voce 'i biti posten , ustaviti postupak ,dali vi znate sta je to posilstvo;mora biti ceo kup tragova ,to nista ne objavise.

Marš idiote!!!

Re Svaka Radoznalost

12.01.2018 11:56

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.