Osmi odlazak iz Humske!

Crno-beli tabor napustio i nekadašnji defanzivac Rada, Lazar Ćirković.

  • Sport
  • Fudbal


Nastavlja se odliv prekobrojnih igrača iz Humske. Nakon Petra Đuričkovića, FilipaKljajića, Mohameda el Monira, Šaše Marjanovića, Teofilusa Solomona, Alena Stevanovića i Đorđa Lazovića crno-beli tabor ove zime napustio je i Lazar Ćirković.

Nekadašnji štoper Rada sporazumno je raskinuo ugovor sa srpsim šampionom i slobodan je u izboru nove sredine. Ćirković je u Humskoj osvojio dve šampionske titule i jedan Kup Srbije, ali se u poslednje dve sezone nije naigrao. Prošle je zabeležio samo jedan nastup u Superligi, a ove tri, uz četiri meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

Čiste papire ranije su dobili i El Monir, sada član Orlando Sitija, Đuričković, koji je potom potpisao za Ksanti, Stevanović, novi prvotimac japanskog Šonan Belmarea, baš kao iSaša Marjanović i Đorđe Lazović, koji još uvek traže najbolju opciju za sebe. Filip Kljajić je pozajmljen Platanjasu, dok je Solomonu istekla pozajmica iz Rijeke.

Ćirković (25) je u Humsku stigao u avgustu 2014. godine, kada je kao slobodan igrač stavio paraf na četvorogodišnji ugovor, ali se sa crno-belima rastao šest meseci pre isteka istog.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.