"Moja želja da ostanem u Partizanu je nesporna!"

Na prozivci za početak zimskih priprema u Partzanu danas se pojavio i reprezentativni golman Vladimir Stojković. "Super se osećam, tu sam", kaže on.

  • Sport
  • Fudbal


Smatraju ga u Partizanu za jednog od super-heroja, Marvelovih junaka iz naučno-fantastičnih filmova..

Partizan je jedno kad je Vladimir Stojković na njegovom golu, a nešto sasvim drugo kada njega nema među stativama. Zato je njegov ostanak jedan od prioriteta uprave crno-belih. Stojković je svojim gestovima i izjavama pred kraj jesenjeg dela sezone nagovestio da će, možda, ponovo otići iz beogradskog kluba (da bi se jednog dana ponovo vratio).

Ali, u Partizanu su svesni da sa Stojkovićem mogu mirnije i sa većim samopouzdanjem da uđu u dvomeč sa Viktorijom Plzenj u šesnaestini finala Lige Evrope.

Poslovni direktor Partizana Miloš Vazura rekao je novinarima da je Stojković "igrač Partizana".

"On ima ugovor do juna, probaćemo da produžimo ugovor sa njim", kaže Vazura.

A šta kaže Stojković?

"Došao sam, tu sam, kao što vidite, moja želja je nesporna i to ne treba dovoditi u pitanje. Ja sam tu, moja želja da ostanem je, takođe, tu. Videćemo šta će biti", rekao je Stojković novinarima na okupljanju u Sportskom centru Teleoptik.

Stojković kaže da se "super oseća" i da je spreman za predstojeće izazove, kao i da je svako pojačanje za ekipu dobro.

A prvi izazov jeste meč protiv Viktorije 15. februara u Beogradu.

"Veoma bitna utakmica za klub, za istoriju, ali ne treba dizati tenziju, ipak je to samo jedan fudbalski meč od kog samo treba da profitiramo, igrački ili finansijski. Treba ući hrabro i mudro", rekao je Stojković, najbolji igrač u Srbiji za 2017. godinu, dobitnik "Zlatne lopte" FSS.

Izvor: mondo.rs

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.