Ova seks-bomba bodriće Srbiju

"Pratim fudbal i znam da imate odlične igrače. Od svih najviše cenim Nemanju Matića. Mesi će doneti titulu Argentini", smatra najpoznatija mis bum-bum na svetu.

  • Magazin
  • Zabava


Kako vam se čini ovo? Jedna od najseksepilnijih devojka Brazila navijaće za Srbiju protiv „karioka“ 22. juna u Moskvi. A ona nije bilo koja Brazilka. U ekskluzivnom razgovoru za „Alo! Sprint" predstavljamo vam Suzi Kortez. Bivša mis bum-bum, “Plejboj” zečica... Ma, svetska zvezda.

Ova lepotica, rođena u Kampinasu, na periferiji Sao Paula u Brazilu, 16. maja 1990, poznata je po savršenoj guzi i smelim, provokativnim fotografijama, kojima je očarala kompletnu planetu. Uz sve te svoje izražene obline pokazuje i ogromnu strast prema fudbalu.

Naravno, i prema jednom vrhunskom asu - Leu Mesiju. Argentinca obožava i to ne krije. Svoje telo je oslikavala u bojama dresa Barselone, s neizbežnom desetkom na leđima. Ta njena opsesija Mesijem otišla je toliko daleko da ju je omaleni Argentinac blokirao na svom Instagramu. Kažu da je Mesijeva supruga Antonela Rokuzo bila vrlo ljubomorna.

E upravo ova devojka je za naš magazin kaže da veruje u uspeh reprezentacije Srbije u okršaju protiv predstavnika države u kojoj je rođena.

- Naravno da sam pratila sve što desilo na žrebu za Svetsko prvenstvo. Grupa u kojoj su pored Srbije još moj Brazil, Švajcarska i Kostarika veoma je izjednačena. Iskreno, Srbiji želim da osvoji prvo mesto u toj konkurenciji.

Čekaj malo, otkud sad to da veruješ da smo bolji od Brazila?

- Srbi su odlični fudbaleri. Baš su dobri. Od svih vaših momaka koji igraju za reprezentaciju najviše cenim Nemanju Matića. Gledala sam ga mnogo puta i dok je bio u Čelsiju, a i sada kada je prešao u Mančester junajted.A ko će biti šampion sveta, ako već ne veruješ u svoj Brazil?

- Argentina!

Verovatno ceniš i da će Mesi biti najbolji strelac i najbolji fudbaler?

- Nego šta. Kako drugačije? Mesi je najbolji na svetu. Bio i ostao.

Kada poludim, psujem i igrače i trenere

Kakva si dok traje utakmica?

- E to je prizor. Skačem, vičem, ma, urlam! Niko nije pošteđen moje kritike. Niko. Kada mi se učini da trener ne radi dobar posao, to će čuti od mene. Ako procenim da neki igrač ne radi ono što može, da se ne trudi, da nije zainteresovan, to će isto da se čuje. Ako su zaslužili, opsovaću ih bez pardona.
Možemo li očekivati da ćemo te videti na tribinama u Rusiji?

- O da. I gledaću što je moguće više utakmica. U to ne sumnjajte. Hoću da odgledam sve što budem mogla - objasnila je neusmnjivo jedna od najaktraktivnijih žena na planeti.

Dolazim uskoro kod vas

Kada ćemo te videti u Srbiji?

- Vrlo brzo. Imam mnogo fanova koji me prate na društvenim mrežama iz vaše zemlje. Fanovi iz Srbije šalju mi baš puno poruka. Vreme je da dođem i kod vas!

(Alo)

KOMENTARI12
POŠALJITE PORUKU

Me

13.01.2018 18:41

Uuuhhh,, vide ove mmmm., 😜🤓😁

Brane

13.01.2018 18:42

Pod jedan: usta ko zepa / ko zna sta je zepa/.. pod dva: guzice ko u slona, nikakog sklada, ako su ovo nhene na slici. pod tri: ko ovu izabra za neku zečicu?? pod četiri; oči nikakve, mora biti nesto u njima, ali ona to nema Sory...

Ili si slijep ili gej.....

Pod Pet

13.01.2018 19:16

Još nam ona fali u Srbiji pa da ugasimo svetlo.Uz to ova i nije nešto Srbija ima sto puta boljih.

Aaauuuuu

13.01.2018 19:33

Pederu!

razguli

13.01.2018 20:08

Ima fotošopa, naročito zadnja slika, srazmjer guza i struk, na prvoj slici je beton. uufffff brateee

re Brane

13.01.2018 20:37

Ha ha sjajan opis...

Zxs

13.01.2018 20:59

Nemoj se praviti budala.

Re Brane,

13.01.2018 21:01

Koliko je uzela za tu lojalnost? Sad samo da Jarić iziđe iza ćośka. Zadnjica je silikonska jer je ona presitna za 20 kg pozafi. Članak nas je uveselio.

Zepa je bosanski opanak

14.01.2018 20:56

Walter.

13.01.2018 19:33

Prava riba za provod .

Neko

14.01.2018 00:58

Bujrum curo kad dozes ima da te voditm u rajvosa na porciju cevapa da popravis straznicu.

zecica

14.01.2018 02:01

moze biti svima igracima i njihovim ocevima i da ostane i za saronju

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.