„Fejsbuk“ najavio veliko spremanje „Mesindžera“

Opcije koje su u poslednjih nekoliko godina samo pristizale na „Fejsbukovu“ aplikaciju „Mesindžer“ zatrpale su je i otežale komunikaciju između korisnika. Problem je uočen i u kompaniji Marka Zakerberga najavljuju da će tokom godine biti rešen.

  • Magazin
  • Informacione tehnologije


Aplikaciju Mesindžer koristi više od 1,3 milijarde ljudi i mnogima je to glavni vid onlajn komunikacije, zbog čega su u „Fejsbuku“ tokom minulih godina i dodavali brojne nove mogućnosti i dodatke, piše portal Ingedžit.

Sada je stanje takvo da mnoge opcije otežavaju glavni zadatak Mesindžera - komunikaciju. 

Jedan od čelnika „Fejsbuka“ zadužen za proizvode za komunikaciju Dejvid Markus u velikom postu priznaje da su u Mesindžer ubacili dosta toga i da su korisnici većinu opcija prihvatili, dok ima i stvari koje im se jednostavno nisu dopale.

Kako su se gomilali nove mogućnosti, aplikacija je postajala sve zatrpanija. Zbog toga je neophodno da se uvede red te Markus najavljuje velika ulaganja u jednostavnijiMesindžer.

Nema razloga za strah jer najavljeno unapređenje ne znači da će uvedene opcije biti povučene.

Prema Markusovim rečima, korisnici mogu očekivati da će samo biti uklonjeni nepotrebni koraci koji su „glavni krivci“ za haos koji vlada u Mesindžeru.

RTS
foto:internet

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Smoki

18.01.2018 17:14

Mesindzer??Šta mu to dodje?

To mu ga dodje kurir.

Siniša

19.01.2018 01:20

Direkt

22.01.2018 16:53

Neka vrate poruke u okviru Facebook aplikacije. Imam Skype i Viber. Ne treba mi jos jedan program na istu temu.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.