Politički rječnik treba upristojiti

”Laž, štetočina, lopov, puter na glavi…” zasigurno nije rječnik koji pristaje bilo kome, a pogotovo ne jednoj dami u politici, navodi se u saopštenju Partije demokratskog progresa.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Sve što je poslanik SNSD u parlamentu BiH Milica Marković posljednjih nekoliko dana izgovorila na račun ministra inostranih poslova BiH Igora Crnatka - nije tačno.

Ipak, osim zastrašujuće činjenice da je sadržaj njenih izjava apsolutno neistinit, istovremeno nam je žao što je vladajuća partija od svojih predstavnika i predstavnica napravila nervozne klonove neprimjerenog rječnika i necivilizovanog političkog nastupa.

Partija demokratskog progresa smatra da je politički nastup i rječnik u Republici Srpskoj neophodno vratiti u okvire pristojne borbe argumentima, a ne uvredama.

Informativna služba PDP-a

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

Đoko Papak

21.01.2018 15:27

Ne pristoji ozbiljnoj politickoj partiji na drzavnom nivou voditi borbu protiv vladajuce partije a na lokalnom nivou sa istom biti u koaliciji.Ako ga nazivate rezimom sa istim se ne pregovara vec se on rusi.Kad sa njim pregovarate ili se cak udruzujete dajete mu legitimitet koji inace ne bi imao jer je kupio svoju poziciju.Mislim ja sam primio lovu bas me briga,ali sta ce vam narod reci.Nemate lovu da ga kupite a obraz ste izgubili.....Su cim pred narod u oktobru?

kako sam uništen od idiota

21.01.2018 17:02

treba se ugledati na našeg predsednika on baš ima lijepo ponašanje prema novinarima i neistomišljenicima

Banjalulali

21.01.2018 18:38

Pdp nije ozbiljna partija vec partija nekoliko ljudi.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.