Razvod je samo marketinški trik?

Nikolićeva i Đurić prošle nedelje viđeni u crkvi Ružici, gde su se kod sveštenika raspitivali šta im je potrebno da bi sklopili brak pred Bogom.

  • Magazin
  • Zabava


Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ni sami više ne znaju da li se zaista razvode ili su plasirali lažne informacije zarad marketinga pred pevačicin povratak na scenu nakon porodiljskog bolovanja.

Naime, kako Kurir saznaje, bračni par koji je u novembru objavio da stavlja tačku na svoju zajednicu prošle nedelje je posetio crkvu Ružicu na Kalemegdanu, gde se kod sveštenika raspitivao za venčanje.

Brak u opštini

Pevačica i reper pojavili su se ruku pod ruku, a zanimalo ih je šta je sve potrebno od dokumenata da donesu kako bi zakazali ovaj sveti čin.

- Nikolićeva je oduvek maštala da se uda u crkvi, a sada, kada je očito da od razvoda nema ništa, došlo je vreme da se Rasti obeća i pred oltarom. Njih dvoje su razgovarali sa sveštenikom, kojeg su uputili kada i gde su sklopili građanski brak. On im je objasnio šta im je sve potrebno od papira, kao i pravoslavne običaje kojih se moraju pridržavati kako bi se sjedinili za ceo život. Koliko sam upućen, još nisu odredili datum, već su se samo informisali - otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje da je pevačica iskoristila priliku da sveštenika upita i o običajima prilikom krštenja.

Ovim povodom kontaktirali smo sa crkvom Ružicom i tražili da razgovaramo sa nekim sveštenim licem.

- Ne smemo da dajemo takve informacije, ne bi bilo u redu. Nemojte to da tražite od nas, nadam se da nas razumete. Vi ste novinari, možete se raspitati na nekoj drugoj strani. Svako dobro - rečeno nam je u crkvi.

Bez komentara

Pokušali smo da dobijemo komentar i od Ane i Raste, ali njihovi brojevi telefona poznati redakciji bili su nedostupni.

Podsetimo, par je u novembru objavio da se razvodi. Do danas ročište za početak njihove parnice još uvek nije zakazano, a njihov zajednički advokat Borivoje Borović je rekao za medije da se njegovim klijentima nikuda ne žuri, što je donekle potvrdilo priče da od razvoda neće biti ništa. U prilog tim tvrdnjama ide i činjenica da je Rasta više puta uslikan kako ujutro izlazi iz stana u kom žive Ana i njihova ćerka Tara.

Izvor: Kurir

KOMENTARI6
POŠALJITE PORUKU

Jode

01.02.2018 20:22

Dajte molim Vas sta ovim budalama dajete na znacaju.

auuuuu

01.02.2018 20:31

Ovaj Rasta je ono kada mislite da od turbo folka nema ništa lošije shvatite da ima i to u najgorem obliku.Ovo se nemože nazvati muzikom već zvucima narkomanskih seansi što neprija uhu normalnog ljudskog bića..Da je normalna država ovo bi trebala oporezovati 1000% i pošto neplati bacati u tamnicu.

Teski STRUCNJAK za muziku.A ona se usvinjila da nelici ninasta.Boze ti sacuvaj.

Tako je drug

03.02.2018 11:51

bsk

01.02.2018 20:36

Koga interesuje ovaj lik

Zoki

01.02.2018 21:32

Kome su ove dve lude primjer.

In

01.02.2018 22:18

Dve nebitne persone . bez ove vijesti nebi mogli preziveti pihhh

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.