Lukas vrijeđao novinara uživo

Pjevač Aca Lukas i novinar Branislav Simić jutros su se verbalno sukobili u Jutarnjem programu beogradske televizije oko prava homoseksualaca, gdje je novinar zamjerio pevaču izjave koje je davao o gej populaciji.

  • Magazin
  • Zabava


Naime, novinar je tokom burne rasprave insistirao da je Lukas izjavio kako nije normalno "da se na ulici vidi kako "se dve čike ljube", a pjevač mu je odgovorio da to nije nikad tako nije rekao i da se novinar nije spremio i da lupeta.

"Gospodine Simiću, ne zna šta sam pogrešio prema gej populaciji i došao sam da mi kažu gde je to moj govor mržnje, i niste mi ništa rekli osim da sam ja pričao govor mržnje. Imam još Simiću, nevezano da li je gej, hetero, imate radno mesto, nepismeni ste, vi ste nekome oduzeli radno mesto, vi ste sprdnja. Ja ne znam šta vi radite, ne znate ni da govorite kako treba. Ovo nema veze sa gej populacijom", rekao je Lukas.

Na sve to novinar mu je odgovorio: "Shvatam poentu, nije se dobro uradio, tako da nije problem", rekao je Branislav Simić, što je nasmijalo pjevača i samo je rekao "hvala, hvala"!

(Kurir)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Ja

03.02.2018 06:49

Stavljaju se svuda ko "Vegeta".

Mješaju se

Cipiripi

03.02.2018 21:26

BiH

05.02.2018 09:20

Narkoman.

Konacno je prolupao.

Sveznalica

07.02.2018 16:00

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.