Emina pred razvodom?

Emina Jahović, kako saznaje "Blic", poslednjih meseci proživljava dramu u privatnom životu jer je sa suprugom Mustafom Sandalom u lošim odnosima.

  • Magazin
  • Zabava


Iako su na sve načine pokušavali da izglade odnose, kao i da javnost ubede da je u njihovim životima sve u najboljem redu, Emina Jahović i Mustafa Sandal su u nikad zategnutijim odnosima. Naime, već mesecima u bračnoj zajednici nije sve kako treba, a par je stigao i na korak od razvoda. Sve češće nesuglasice dovele su do toga da se udalje, a prvo se, kako saznajemo, iz kuće odselio Mustafa dok je Emina ostala sa decom u luksuznom stanu.

Emina i Mustafa su razgovorom pokušali da reše nesuglasice. Međutim, kako nisu uspeli, iz stana se prvo odselio Mustafa, a pevačica je ostala sa dvojicom sinova Jamanom i Javuzom u stanu. To je bio veoma težak period za porodicu, a Emina i Mustafa su retko komunicirali - kaže izvor blizak pevačici.

Ubrzo su i turski mediji počeli da pišu o razvodu ovog para i shvativši da će se naći na udaru ukoliko nastave da žive na sličan način, ali i zbog porodice, Mustafa i Emina su ljubavi pružili još jednu šansu.

- Pomirili su se i nastavili da žive zajedno. Tada su i nastale zajedničke fotografije, iako ih u javnosti nije dugo bilo. Počeli su zajedno da se pojavljuju na događajima u Turskoj i tako probali da demantuju sve napise rečima da je u njihovom braku sve u najboljem redu - kaže dalje naš izvor.Međutim, ponovo su usledili brojni nesporazumi i Emina se ubrzo udaljila iz stana da bi razmislila o svemu.

- Pevačica je želela da na miru odmori glavu kako bi razmislila o prioritetima u životu. Voli Mustafu i bilo joj je teško zbog svega - dodaje naš izvor.


Jahovićeva se poslednji put u Beogradu pojavila na promociji svog novog albuma i tada je govorila da je u braku sve u najboljem redu, te da nema govora o rastanku.

U kojoj fazi životnog razdoblja su sada, nije poznato, ali ono što je sigurno jeste to da je prvo Mustafa otišao na odmor sa sinovima, a onda je Emina iz Londona, gde je kratko boravila, došla u Beograd i potom sa Jamanom i Javuzom sama otišla na planinu, gde sve troje uživaju u zimskim čarolijama. Kako javnost ne bi posumnjala na probleme u braku, oni su jedno drugom čestitali rođendane na društvenoj mreži Instagram. Iako je do sada suprugu Mustafi upućivala emotivne poruke putem društvenih mreža, ovog 11. januara Emina je objavila staru sliku Mustafe sa sinovima i napisala samo: "Srećan, srećan rođendan".

Blic
foto:internet

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Brak s Turcima

06.02.2018 21:57

Ima jako finih, ali daleko su oni po mentalitetu od nas. Poslusnost, odanost i da se ne prica puno. Tesko je to uskladiti. Zasigurno on je imao zenu i to u krugu porodice pa i ta rovari stalno, jer i kad se razdvoje ona ostaje njemu rodica. Bolje joj je naci nekog iz Sandezaka i smiriti se. Barem ce se svadjati na svom jeziku i nema rodice iza coska.

Alo Alo

07.02.2018 12:18

Razvedeni su! Zivjeli,ako ne ide,ne ide...

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.