Ceca priskočila Marini u pomoć!

Tekstopisac Marina Tucaković već nekoliko dana se nalazi na onkologiji gde njeno zdravlje ispituje tim lekara. Iako je dugo odbijala da ode u bolnicu, presudan je bio uticaj njene prijateljice, folk dive Cece Ražnatović.

  • Magazin
  • Zabava


Marini je, kako saznaje "Blic", pozlilo u nedelju, ali je mislila da je to problem sa šećerom. Nekoliko dana pre toga se osećala malaksalo pa je sve to pripisivala virusu. Ipak, kada joj se slošilo i onesvestila se, Ceca je insistirala da odu lekaru i uputili su se na onkologiju.

Odmah su otišli kod doktora i urađeni su joj detaljni pregledi i biopsija. Zadržana je na lečenju i sada čeka rezultate. Uz samu Cecu, sa Marinom su sve vreme i njen suprug Futa i sin Milan.

 Marina je saznala da boluje i odmah je po savetu lekara uradila sve potrebne analize. Sada čeka rezultate biopsije, a za to vreme ne gubi nadu da će sve biti uredu. Ona je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje - kaže za "Blic.rs" Marinina dobra prijateljica koja je sve vreme uz nju.

Punu podršku Marina u ovoj borbi ima od svih ljudi sa kojima je sarađivala, a spisak je dug.

Marina Tucaković, iako uvek raspoložena za šalu, kakvu je znaju i svi prijatelji, osmehom je oduvek krila sve boli koje su joj se dogodile. Kako je govorila, najveća tragedija koju nikada neće uspeti da prežali je smrt voljenog sina.

(Blic)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Saric

08.02.2018 17:50

Ovo je samo slucaj za PSIHIJATRIJU ali zajedno sa Bolesnim RODITELJIMA koji isto moraju na lecenje

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.