Đoković prijavljen i za Masters u Monte Karlu!

Nakon Indijan Velsa lepe vesti za srpski tenis stižu i iz mediteranske kneževine.

  • Sport
  • Tenis


Kako sada stvari stoje, operacija desnog lakta koju je Novak Đoković toliko odlagao, ipak je rešila problem! Jer, već tri signala govore da će srpski as uskoro biti spreman za velike napore.

Prvi signal je bila Noletova objava na društvenim mrežama na kojoj je snimak kako već trenira sa bandažiranom desnom rukom, potom je stigla potvrda da se nalazi na spisku za prvi masters sezone u Indijan  Velsu (8-18. mart), a sada su lepe vesti stigle i iz Monte Karla.

Naime, direktor najjačeg i najprestižnijeg masteresa koji se igra na šljaci, Hrvat Željko Franulović, koji je ujedno i veoma dobar prijatelj sa Noletom najavio je da će naš as učestvovati na prestižnom takmičenju koje se održava u njegovom komšiluku od 15. do 22. aprila. Pored njega, Franulović je najavio da će Rafa Nadal braniti titulu i pokušati da osvoji rekordnu 11. u Monte Karlu, dok će Rodžer Federer najverovatnije propustiti ovo takmičenje koje nikada nije ni osvojio. Nole je dva puta bio šampion u Kneževini, 2013. i 2015. godine.

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.