Poginuo mladić iz Jelaha u Austriji

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak na autoputu Intal, kod mesta Radfeld (Austrija), život je izgubio 27-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine I. H. iz Jelaha.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Kako navodi Faktor.ba stradao je Ismet Hasanbašić. On se, pod okolnostima koje se još utvrđuju, direktno sudario sa šleperom, kojim je upravljao vozač iz Rumunije.
 
Hasanbašić je u sudaru zadobio teške povrede usled kojih je preminuo na mjestu nesreće, prenijeli su austrijski mediji, piše Faktor.ba.

Vest o Hasanbašićevoj pogibiji proširila se društevenom mrežom "Fejsbuk" gde su njegovi brojni prijatelji i rođaci izrazili nevericu da ga više nema.  Među brojnima koji su se oprostili od Ismeta je i Fudbalski klub "Söll", čiji je Hasanbašić, kako su naveli, bio dugogodišnji član, kao i klub "SV Wörgl", u kojem je obavljao funkciju pomoćnog trenera.

Naš klub je juče doživeo bolan gubitak zbog smrti našeg člana i prijatelja Icka. Naše misli su uz članove njegove familije i uz njegovu suprugu. Dragi Icko, iza sebe si ostavio ogromnu prazninu. Beskrajno smo tužni i uvek ćemo te se sećati - stoji u objavi na zvaničnoj "Fejsbuk" stranici ovog kluba.

(Blic)

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Dado

13.02.2018 16:53

Strašno porodici saučešće.

Z

14.02.2018 07:32

Rahmet mu i Dzennet

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.