Prikupljen novac: Završena akcija!

Za liječenje malog Aleksandra Gajića iz sela Tomanići kod Zvornika, koji boluje od agresivnog tumora na malom mozgu, prikupljeno je dovoljno sredstava, zbog čega se obustavlja akcija prikupljanja novca – rekao je danas za BN televiziju Aleksandrov otac Željko Gajić.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Prema njegovim riječima, na bankovne račune i putem humanitarnih telefonskih brojeva, za liječenje Aleksandra uplaćeno je oko 231.000 evra, a novi predračun, koji je dostavila klinika iz Njemačke iznosi 174.000. evra.

“Doktori iz klinike u Minhenu rekli su da Aleksandar odlično podnosi terapije, da je zdravstveno bolje i da nisu potrebne matične ćelije i operacija, zbog čega je predračun za liječenje manji. Obavještavamo javnost da se obustavlja akcija prikupljanja novca”, objašnjava dječakov otac.Željko Gajić kaže da će petnaestomjesečni Aleksandar u klinici u Minhenu ostati na liječenju još godinu i po dana, tako da su mogući naknadni troškovi, ali da će javnost o svemu biti obavještena.

“Aleksandar je u klinici sa majkom i svi se nadamo najboljem. Zahvaljujemo se svima koji su nam pomogli, kao i BN televiziji, koja nas je od početka pratila i pomagala”, ističe Aleksandrov otac Željko Gajić.

(BN)

KOMENTARI7
POŠALJITE PORUKU

car

14.02.2018 10:35

Boze pomozi malom ALEKSANDRU.

Anđele, dace Bog da se zdrav vratiš kuci.

Andel

14.02.2018 11:02

RAJNA

14.02.2018 10:43

Koliko su roditelji skromni, čim su skupili potreban iznos, obavjestili su građane da više ne uplaćuju. Ovim se trebaju političari ponositi i raditi na tome da se svaki mali oboljeli Bosanac i Hercegovac bio on Musliman, Srbin i Hrvat izliječi jer nas je sve manje. Međutim oni se diče nabildovanim ljudima sa margine i kupljenim naoružanjem . Kad pogledam ovog mališana , gledam sve mališane Bosne i Hercegovine i pitam se čemu naoružanje, zar nije bilo dosta međusobnog istrebljenja , pored raznih bakterija i virusa. Kad je ovako mali obolio od karcinoma , šta čeka one koji su prohodali. Stabilnost jedne države mjeri se po stopi socijalne i zdravstvene zaštite njenih građana, gledajući ovo , mislim da je i stopa potrošena.

Која скромност, види се да су добри људи, а толико им је било тешко на почетку, скоро без наде, одушевљен сам и малом све најбоље желим

Свака част

14.02.2018 11:08

Dragutin

14.02.2018 11:07

Drzi se Aleksandre sunce malo Bog nek te pogleda i podari ozdravljenje i dug i sretan zivot, a tvojim roditeljima mir i spokoj i da ne misle vise o prokletom kanceru. Bravo za sve koji su se odazvali akciji a za RS samo jedno veliko zeleno iz dubine duse PU, posto ti se Republiko Srpska, bolesna djeca lijece sms porukama a ti kupujes hiljade puske i gradis neke naplatne rampe ubice vozaca, silne autoputeve koji zavrsavaju u njivama, itd itd.

Помози или шути бар у оваквим приликама, односно, не приликама. Мани се овде твоје политике

Па

14.02.2018 11:43

Niko bitan

14.02.2018 11:41

Hvala dragom Bogu samo da je njemu bolje .A i roditelji su dobri i posteni ljudi cim su skupili dovoljno novca obavjestili su medije da se obustavi akcija.Bog ce njih za njihovo postenje i dobrotu nagraditi .

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.