Ubistvo konačno dobija epilog!

Slučaj ubistva pjevačice Jelene Marjanović polako dobija svoj epilog, moći će da se ide na suđenje, koje će donijeti pravdu, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

  • Vijesti
  • Srbija


"Što se tog slučaja tiče, policija je svoj dio posla uradila i mi sprovodimo sve što je potrebno, po zahtevima Višeg tužioca u Beogradu. Da li će biti novih osumnjičenih za različita dela vezana za ovaj slučaj, ne mogu to da vam kažem, o tome će odlučiti Tužilaštvo, kada sagleda sve dokaze", rekao je Stefanović novinarima.

Važno je, podvlači ministar, da građani shvate da je to bio vrlo kompleksan slučaj, da zna da je "ljudima djelovalo da je trajalo dugo", ali naglašava da bi mnogo opasnije bilo da se "radilo na brzinu" i da na kraju, "zbog nedovoljno dobro prikupljenih dokaza, dobijemo oslobađajuću presudu".

"Onda to svakako nije pravda za ubijenu Jelenu, koja je zaslužila u najmanju ruku, posle tako mučnog ubistva da dobije neki vid pravde, ona i ljudi iz njene porodice, da se vidi da su oni koji su počinili ubistvo dobili zaslužene kazne", rekao je Stefanović.

Ono što jeste dobro, podvlači on, taj slučaj polako dobija svoj epilog, odnosno da će moći da se ide na suđenje, koje će, nada se ministar, donijeti pravdu.

Izvor: Tanjug

KOMENTARI7
POŠALJITE PORUKU

Poganost

14.02.2018 12:54

Zar stvarno vise ima smisla od izbora do izbora aktuelizirati ovo bolni pitanje.Ti da si pravi ministar i da ste prava policija davno bi ubica trebao da robija.šef ti je davno,davno rekao da zna ime ubice.

Tako je...

STEVO

14.02.2018 15:34

LUKA

14.02.2018 17:54

A KO UBI OLIVERA.

Погрешног министра питаш. За твоју информацију, нажалост, Косово је Србија само од избора до избора.

ПЕРО ЛОЖАЧ

14.02.2018 18:13

Pitaš Megatrend kadar...treba pitati prave profesionalce, ne ove poslušnike i klimoglavce.

Piksi

15.02.2018 06:51

BOBA

14.02.2018 19:28

NE MOGU VJEROVATI ŠTA ČITAM. DOKLE IGRANKA,KAO DOBIĆE SE NEKI VID PRAVDE ,BOŽE ME SAČUVAJ . IZBORI SU TU MORA SE NEŠTO REĆI DNO DNA.

Rade

14.02.2018 20:38

Pratim ovo od samog pocetka i odma je se znalo da je zoran ubica oni su ga pustili i on se ohrabrijo i njegova porodica i kad je mislijo da je izbjegao kaznu i da policija nista nezna oni su prikupili dosta dokaza da ga uhapse svaka cast psihopata sta je dobijo ubijo je suprugu sebe u zatvor dozivotno najvise stete je nanijeo svom djetetu jer dijete je izgubilo i majku i oca.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.