Završena akcija, skupljen novac

Za liječenje malog Aleksandra Gajića iz Glumine kod Zvornika, koji boluje od agresivnog tumora na malom mozgu, prikupljeno je dovoljno sredstava, zbog čega se obustavlja akcija prikupljanja novca – rekao je danas za BN televiziju Aleksandrov otac Željko Gajić.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Prema njegovim riječima, na bankovne račune i putem humanitarnih telefonskih brojeva, za liječenje Aleksandra uplaćeno je oko 231.000 evra, a novi predračun, koji je dostavila klinika iz Njemačke iznosi 174.000. evra.

“Doktori iz klinike u Minhenu rekli su da Aleksandar odlično podnosi terapije, da je zdravstveno bolje i da nisu potrebne matične ćelije i operacija, zbog čega je predračun za liječenje manji. Obavještavamo javnost da se obustavlja akcija prikupljanja novca”, objašnjava dječakov otac.

Željko Gajić kaže da će četrnaestomjesečni Aleksndar u klinici u Minhenu ostati na liječenju još godinu i po dana, tako da su mogući naknadni troškovi, ali da će javnost o svemu biti obavještena.

“Aleksandar je u klinici sa majkom i svi se nadamo najboljem. Zahvaljujumo se svima koji su nam pomogli, kao i BN televiziji, koja nas je od početka pratila i pomagala”, ističe Aleksandrov otac Željko Gajić.BN televizija

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

boki

14.02.2018 23:13

Ako Bog da sve će biti dobro.Hvala svima na pomoći.

ocevidac

26.02.2018 08:21

Boze sacuvaj daj boze da djetetu bude dobro a taj isti otac je prevarant ljudi od usta odvajaju da daju a on mjenja auta ko carape i sav namjestaj je promjenio u kuci striptizete casti sa 1000 maraka narod je lud kome daje novac jos je poveo i familiju i komsiluk na koncert da kupe novac od naroda ovo treba ispitati prevara je sigurno djete uopste nije u bolnici to mozete provjeriti

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.