Hitno rasteretiti poreska davanja

Predsjednik SDS je istakao da se Srpska demokratska stranka snažno zalaže za politiku poreskih rasterećenja i da će poslednje povećanje cijene nafte u naftnih derivata, u režiji SDA i SNSD, značajno opteretiti kućne budžete građana Republike Srpske.  

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica sastao se danas u Banja Luci sa Gijomom Rusonom, ambasadorom Francuske u Bosni i Hercegovini.

Tema sastanka je bila trenutna politička situacija u Republici Srpskoj i u Bosni i Hercegovini.

Govedarica je istakao da je neophodno stvoriti ambijent u kome građani imaju budućnost i u kome bi bio zaustavljen odlazak mladih i obrazovanih ljudi iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

„Moramo građanima stvoriti perspektivu koja garantuje sigurnu budućnost. Zato su nam potrebni strogi zakoni koji mogu ograničiti samovolju političara. Lično sam opredijeljen za donošenje takvih, „surovih“, antikorupcionih zakona koji treba da stanu u kraj bahatim političarima koji su uzročnici institucionalne korupcije u društvu“ – istakao je Govedarica.

Predsjednik SDS je istakao da se Srpska demokratska stranka snažno zalaže za politiku poreskih rasterećenja i da će poslednje povećanje cijene nafte u naftnih derivata, u režiji SDA i SNSD, značajno opteretiti kućne budžete građana Republike Srpske.

„Poskupljenje nafte će u narednim danima prouzrokovati lančano poskupljenje svih roba i usluga što će se i te kako odraziti i na privredni ambijent u Republici Srpskoj ali i na potrošačku korpu građana“ – kazao je Govedarica.

Izražavajući opredijeljenost procesu evropskih integracija, Govedarica je kazao da se nada da će Bosna i Hercegovina uskoro dobiti status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji.

(BN)

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Max

14.02.2018 18:27

Sve si rekao sto obicni smrtnici nisu znali,sto se ne zalozis malo da se smanje plate i privilegije Ministrima...poslanicima...savjetnicima i td...i eto para umjesto uvodjenja akciza...sto veci nameti gradjanima vama veca primanja i prostor za pljacku i malverzacije...

I ti rece sve za sta se ovaj mladi covjek zalaze,i pokusava da pomogne ovome narodu u R.S.

Obicni Smrtnik

14.02.2018 19:02

Ma da bas se on zalaze...svi isti samo malo drugcije upajovani.

Leo

14.02.2018 23:06

Djoko

14.02.2018 19:19

Jesu, jesu, za smanjenje nameta na državnom nivou, al zato u Bijeljini gdje je SDS na vlasti opštinska taksa za preduzeća povećana 4 puta, na 2000 km. Pa ko da smo u Bruklinu sunce ti poljubim

SzP nema, kao ni Vlast, rjesenje za dolazak na zelenu granu. To je glavni razlog opste konfuzije i stanja beznadja. RS treba rjesenja problema, a ne nove probleme. Sve receno je u domenu zelja, stanja koje treba tek uspostaviti, ali kako - tim pitanjem se ne bavi niko. Strasno!

lwrst

14.02.2018 21:41

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.