Veber podsjetio O'Nila na "krađu" sudija 2002. godine!

Kris Veber na odličan način odgovorio je Šakilu O'Nilu na njegovo "peckanje" povodom čuvene serije 2002. godine između Lejkersa i Kingsa.

  • Sport
  • Košarka


Jedna od najkontroverznijih serija u istoriji NBA plej-ofa završena je pobedom kluba iz "grada anđela" i to ponajviše zbog O'Nila, ali i sudija.

U čuvenoj šestoj utakmici u Los Anđelesuu, Sakramento je vodio sa 3:2 u seriji i imali su šansu da pobedom prođu u veliko finala NBA lige.

Ipak, sudije su uradile ogroman posao za Lejkerse koji su u četvrtoj deonici šutnuli čak 27 bacanja što ih je dovelo do pobede od 106:102.

U sedmom meču Lejkersi su slavili u Sakramentu, pobedili u seriji i kasnije osvojili naslov NBA šampiona savladavši u finalu Nju Džerzi Netse.

Tokom emisije "Players only" na TNT O'Nil je pohvalio Vebera i Kingse, a onda ga je i "pecnuo" i rekavši "ali smo vas ipak pobedili na vašem terenu u sedmoj utakmici".

To je izazvalo smeh u studiju, a Veber je uzvratio:

"Sve što vam je bilo potrebno ste vi i "prljave" sudije", kazao je Veber na šta su se Ajzea Tomas, Šakil O'Nil i Baron Dejvis glasno nasmejali.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.