Andrija Živković - 30.000.000 evra!

Iako je otkupna klauzula duplo veća. . .

  • Sport
  • Fudbal


Kako se bliži leto, tako se diže prašina oko Andrije Živkovića. U ovom trenutku, Srbin iz Benfike je jedan od najboljih igrača portugalskog prvenstva, blista u Benfiki i naravno da to ne promiče ni skautima većih i bogatijih klubova.

Živković igra kao prepoređen otkako ga je Rui Vitorija prebacio na novu u ulogu u veznom redu i jedan je od najvećih aduta Benfike u pokušaju da sustigne Porto. Srbin raste iz meča u meč, a inostrani mediji svake nedelje dodaju po neko ime na listu zainetersovanih za njegove usluge. Arsenal se pominje skoro svakodnevno, Vengerovi skauti su bili desetak puta na mečevima Benfike ove sezone s posebnim akcentom na Živkovićeve igre.

A portugalski mediji danas otkrivaju i koja bi bila cena Živkovićevog transfera narednog leta. Pominje se cifra od 30.000.000 evra koju bi zainteresovani poslodavac trebalo da upalti Benfiki za srpskog vezistu. Odranije je poznato da otkupna kaluzula iznosi 60.000.000 evra, ali u praksi te klauzule u portugalskim klubovima nikada ne budu aktivirane jer klub pristaje i na manje sume.

Zimus se pričalo o pozajmici Živkovića u Valensiju ili Sevilju jer nije bio standardan, ali se sve promenilo otkako je krajem januara prekomandovan u vezni red. Blista u novoj ulozi i cena mu je porasla. A nije isključeno da će rasti i u nastavku sezone...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Bigi

13.03.2018 08:08

Nek sad kaze"necu da igram"-msm da od njega kao fudbalera nikad nista nece ni biti...pogresno naucen...u smislu sta ce tata reci-juriti pare u svijetu biznisa a trkac si...mozda kad to shvati-nesto da i napravi !

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.