Pandurevićeva pisala Dodiku?!

Aleksandra Pandurević, predsjedavajuća Kluba poslanika SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH, uputila je pismo Miloradu Dodiku 25. 12. 2017. godine u kojem mu ukazuje da bi posledice njegove agresivne mogle izazvati i ljudske žrtve.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Pandurevićeva sugeriše Dodiku da je upravo On taj koji stavlja mete na leđa kako nje, tako i njenih kolega i saradnika.

U pismu je navedeno da nije namijenjeno javnosti, ali, nakon što sam došao u njegov posjed (budući da “mjesecima kruži kabinetom Milorada Dodika"), smatram da ga je nužno objaviti, zbog debate koja je otvorena oko navoda ”obajveštajnih" službi da bi neka od zemalja Zapada mogla likvidirati pojedine opozicione lidere.

Pismo je, takođe, bitno objaviti i zbog činjenice da je Dodiku upravo iz opozicionih redova, na vrijeme, ukazano kuda može odvesti njegovo verbalno targetiranje svih kritičara režima, koliko opasno je da u tome učestvuje čitava plejada SNSD-ovih funkcionera na raznim nivoima, ali i činjenice da iza opasnih prijetnji o likvidaciji nekog od opozicionih političara, stoje upravo isluženi obavještajci bliski Dodiku, a ne bilo kakve obavještajne službe iz inostranstva. Pismo je važno objaviti i zbog toga što se "ubilačka kampanja" pojačala nakon njegovog upućivanja Dodiku.

Ставили сте мету на леђа мојих колега и мене, али треба да знате да нећемо бити овце која ће добровољно отићи на клање”, navodi Pandurevićeva u pismu Dodiku.

Ona ističe da joj je shvatljiva legitimna, demokratska, politička borba, kao i da joj je prihvatljivo da ta borba ponekad izađe iz okvira političkih sučeljavanja.

Али, не могу схватити, нити прихватити, да неко, па макар то били и Ви, Ваш СНСД и Ваша РТРС, ради политичких обрачуна, водите кампању линча, лажи, прљавштина, угрожавања туђих живота и безбједности. Да ли Вам је заиста толико битна власт, да сте спреми и на физичко угрожавање својих неистомишљеника!?

Видите, господине предсједниче, ћутала сам безброј пута када ми је била угрожена безбједност од стране Ваших присталица. Ћутала сам када су ме са предизборног скупа СДС-а буквално евакуисали из Шековића, јер ме тражио Ваш кандидат за начелника са групом хулигана да се обрачуна са мном (како је рекао ''да ми .... матер'').

Ћутала сам када ме шеф Вашег посланичког клуба на сједници парламента примитивно вријеђао као жену, само зато што сам поставила посланичко питање о куповини зграде за НОС на Палама. Ћутала сам и када ме тај исти дан, пред свједоцима, у ходнику парламента, ударио”, navodi Aleksandra Pandurević u pismu Dodiku.

Ona podsjeća na propagandističke bilborde i letke u Istočnom Sarajevu o trasi autoputa Beograd - Sarajevo, tvrdeći da se njima manipulisalo porodicama stradalih i da im je cilj bio nanošenje štete, između ostalih, i Pandurevićevoj.

Донијело ми је корист јер је Ваша странка ухваћена у лажима”, tvrdi šefica Kluba poslanika SDS-a.

Но, да ли сте свјесни колико је опасно оно што је СНСД на челу са Мићом Краљевићем урадио у Власеници? Сматрате ли да је уреду измишљати прљавштине и људима стављати мете на леђа? Умјесто да се дистанцирате од тако опасних ствари, Ваш начелник и Ваша странка су у Дневнику РТРС-а у петак (22.12.2017., op.aut.) јавно потврдили да стоје иза тога. Срамота и биједно! Врхунац је цинизма да ми након свега тог, на врата дођу припадници МУП-а да ми кажу да су ту да ме заштите. Хвала Вам на тој заштити, није потребна. Штитићу се сама, како знам и умијем.

Да ли сте уопште свјесни колико су опасне умоболне манипулације из власеничких летака иза којих стоји Ваша партија потпомогнута РТРС? Знате ли колико је људи у стању растројства, депресије, ПТСП-а, од којих ће неки повјеровати у те болесне конструкције и у растројству повући потез послије којег ће бити касно за кајање!?

Своју нечисту савјест према Радету Гарићу, мом личном пријатељу и члану ОО СДС Власеница којег је оставио без посла, као и његовог сина, те му починио још много горе ствари, Мићо Краљевић не може опрати никаквим лецима и гнусним лажима!?”, stoji u pismu Pandurevićeve Dodiku.

Poslanica SDS-a tvrdi da je svjesna kako će Dodik javno reći da sve to ne podržava, odnosno cijelu priču svesti na lokalne okvire.

Али, није баш тако. Мићо Краљевић, правоснажно осуђени киднапер, је Ваш продукт, и сви они покушавају да копирају Ваше поступке према којима је опозиција легитимна мета коју је пожељно, без икаквих стварних доказа и аргумената, етикетирати најстрашнијим и најогавнијим атрибутима, само да бисте прикрили сопствене слабости. Све то радите без имало одговорности, политичке зрелости и осјећаја срама. Одговорни сте јер сте политику свели на ниво каљуже, а друштво у потпуности подијелили!

И одговорни сте зато што, уз Ваш благослов, Јавни сервис - РТРС, који би требало да буде у служби истине и непристрасног информисања, свакодневно, па и на овом последњем примјеру, показује да је најбескурпулознија могућа пропагандна машинерија каква постоји још само у Сјеверној Кореји”, navodi Pandurevićeva.

Ona kaže da je sigurna kako je Dodiku poznato da je Republika Srpska dio regionalnih i širih procesa.

Демократизација друштва, владавина институција, и пребацивање тежишта политичке моћи са политичких партија на институције су неминовни и незаустављиви процеси.

Ваш лични избор је да желите да Вас се кроз 20 или 50 година, будуће генерације сјећају као човјека који је узурпирао све институције, немилосрдно се обрачунавао са политичким противницима у чему му је служио Јавни сервис, изоловао Републику Српску, демографски је испразнио и осиромашио.

Много тог бих Вам можда и могла опростити, па и кампању линча, али страх и сузе моје мајке не могу! Не могу Вам опростити што се не осјећам сигурно и заштићено од институција у држави за коју је моја фамилија дала превелику жртву, у животима.

Не могу Вам опростити политички примитивизам који је на сцени, нити то што је у потпуности урушен систем вриједности. Урушили су га они којима сте Ви дали моћ, а да је ничим нису заслужили. Ни памећу ни људскошћу. Нека Вам је са срећом”, zaključila je Pandurević u pismu Dodiku, upućenom 25.12.2017. godine.

slobodanvaskovic.blogspot.ba

KOMENTARI130
POŠALJITE PORUKU

Stojan

12.03.2018 11:33

Evo suze 😭 samo što ne krenuše,niz moje lepo lice.Ne budali Pandurevicka.

Hahhahaa, ako Vasković tako kaže, mora da je istina. Nikada taj nije ništa netačno objavio. Dokaz moje tvrdnje je Čavić na mjestu gradonačelnika B. Luke, Tadić na mjestu predsjednika Republike Srpske itd. E moj Vaskoviću, crknućeš od muke u oktobru kad se objave rezultati izbora.

... da čiko b'onu...

12.03.2018 11:46

Све то може бити обрнуто. Можда Васке у октобру буде директор РТРС-а.

ре

12.03.2018 11:53

Kako dodjoše do pisma?

Lažna pozicija i opozicija

12.03.2018 11:57

Stvarno mi nije jasno dokle ce ici opozicija koja je svjesna da ne moze biti pozicija bar jos jedno 10 godina. Bolje bi bilo da razmisljaju o prelasku nego pisati gluposti!

kkk

12.03.2018 12:08

A ko je tebi slagao da su lijep?

Logika

12.03.2018 12:09

Ja jesu aktivni ovi iz crvene sekte ma BN portalu boga ti poljubim, svi sa SNSD_ovskog biroa dobili zadatak da ne ispuštaju iz vida BN portal i nemoj slučajno da ko šta kaže na traktoristu i prvu brazdu laktaša čuvenog Milu ronhila, a on će njima mjesečno plaćati u B’ONAMA...hahahahahahahaha

ROMANIJA

12.03.2018 12:30

Pa pisma Vasketu realno govoreći dostavlja svako i pozicija i opozicija ,zavisno od potrebe, ako je pismo lažno neko će demantovati od ovih aktera il Milokrad il Aleksandra , a ne botovi Rajkan i ova Kepecova i Tender efendina ekipa , što se tiče oktobra dobro će se razočarati ovi botovi dupelizci kao i njihovi nalogbodavci .Baš mi nije jasno ko sastavi ovaj silni trust mozgova od ovih tupsona botova , kupio sam 200 ovaca traže se čobani , jeste li zainteresovani?

Ma ja botovi sve znaju

12.03.2018 12:41

Najveći problem pored Dodika ste vi čije je nepismene glavurde i guzice uvalio na budžet. Vi ste njegovo jedino glasačko tijelo a ostalo pokupuje ili pokrade. Jadni smo mi i sa njim i sa vama. U svakom mjestu se skoro 100% zna ko je u SNSD-u pa cemo vas vidjeti negdje u oktobru kako bježite od zatvora glavom bez obzira.

re Stojan

12.03.2018 12:57

Funjare i kukavice nemaju morala. Misle da će zastrašili narod. Ali džaba. Oktobar je sve bliži.

Nomad

12.03.2018 13:25

Ta bitanga sa svojom sektom zvanom crvene kmeri, nece otici sa vlasti onako kako je i dosao!!! To zapamtite!!! Za ovog 'bonu!!! Sjecas li se ti kad tvoj lazov i njegovo uze rukovostvo na zadnjim parlamentarnim izborima izadjose pred medije i proglasise pobijedi Zeljkice uciteljice (bijela cizmica) !!! Vi pricate o nekim lazima i jadima!!! Suti ipokrij te se po usima jer u oktibru RS ce biti ponovo slobodna i demokratska Republika, Vukota kao odgovoran covjek napusta mijesto presjednika SDS, tako rade odgovorni i pametni ljudi koji nedjele svoj narod da se ovakvi tekstovi nikad vise u RS neponavljaju.

VRD-RVI

12.03.2018 13:43

Sta mislite ko je narucilac onih silnih lazi na racun Babljalja sto je napisao Vaskovic, niko drugi nego Aleksandra, to znaju svi.Ona mu se slomi ulizivajici a iza ledja samo mu kopa.

vujo

12.03.2018 13:44

Diktatoru ne treba pisati. Za diktaturu postoji rijesenje a to je revolucija

Sestar

12.03.2018 14:07

Aleksandra nije samo u vlasenici tako ie u Kalinoviku. Crveni protjerase sve sto nije u srvenoj sekti. Zato imaju cetiri djaka u prvom razredu

Kalnovik

12.03.2018 14:09

Istorija ce pokazati da je dodik vece zlo od tita. Zao mi je stradanja srpskog naroda koje je dodik podjelio na velike i male srbe na dobre i lose

Istokhercegovine

12.03.2018 14:10

Za ovog ciku sto daje bomboje-> Pa vreme je da se situacija rascisti. Mi cemo pomoci da se stetan uticaj SNSD-a i njegovih poltrona ukloni iz naseg okruzenja. Pocinjemo sa nominacijom nepozeljnih u politici srpskog korpusa. Pogledajte : https://sbnh3p4ire65xxif.onion.to Pozdravlja te MEHANIZAM

nece moci

12.03.2018 14:43

Pa cura je ona voli da pise pisma.A sto se tice oktobra procete puno gore nego na proteklim lokalnim izborima,eto pitajte bojica,tadica i ostale.

Slavko

12.03.2018 16:25

Zasto blatiti socijal demokrate? SNSD i Mile nemaju veze sa socijal demokratijom oni su diktatorski rezim

Socijal demokrata

12.03.2018 16:41

Blago vlasti sa ovakvom opozicijom. Ali kad bolje razmislim mozda je i ljepse biti u opoziciji, nema odgovornosti a 4,5 hiljada se nabere mjesecno.

Igor

12.03.2018 16:49

Treba da bude sram i stid sve ove komentatore - muškarce, koji krijuci se iza nekog lažnog imena iznose lazi na štetu Aleksandre. Bez obzira da li Vam se Aleksandrina politika svidja ili ne, ona je izabrani poslanik, kome je očigledno ugrožena bezbjednost i ko se od strane političkih protivnika napada nefer sredstvima. Aleksandra, podrška za Vas i pozdrav iz Banja Luke od politički neaktivne i objektivne osobe!

podrška Aleksandri

12.03.2018 20:17

Sve mogu da prihvatim da "ljudi" odlaze, dolaze, prelaze u druge stranke, ali da ce Bojic otici , poslje toliko klevete vladajuci snsd-dns-sps nisam mogao ni zamisliti!!! , kako taj isti Bojic moze pogledati u oci dojucerasnje svoje glasace i kolege sa kojima si se borio protiv kriminala , korupcile i svi jada koja je ova trojka uradila napaceni narod RS. Dali moze biti opravdanje "nezadovoljan sam statusom u stranci" !!! Ta ista stranka ti je dala sve sto imas, a sta si ti njoj dao???, da sad poslje toliko godina proveseni u SDS u radis "ptotiv" te iste stranke!!! Pa sta bi mi obicni ljudi i borci VRS trebali reci / sta mi dobismo od RS za koju smo krvarili/ pa ostajemo vijerni svojim idejama i nemjenjamo politicke opcije , a nista nismo dobili ni od SDS-PDP-NDP a. Cijenio sam te da si bio dobar borac, ali si izgubio povjerenje vijerujem 90% casni i posteni boraca VRS, Zivi bilo pa vidjeli!!!

VRS-RVI

12.03.2018 20:20

Podrška Aleksandri! Žena se korektno i pošteno bori za političke principe, koji moraju biti opste prihvaćeni, ukoliko želimo da živimo u iole normalnoj zemlji. Ovi negativni komentari ocigledno se plasiraju od ljudi kojima ovaj sistem odgovara i koji imaju od njega koristi. Način izražavanja pojedinih komentatora je necivilizovan, bezobrazan i nasilnicki. Bez obzira na sve podrška za SDS i Vukotu!

xxl

12.03.2018 20:25

Ova postaje teret SDS.

kukić

12.03.2018 20:47

Hare

12.03.2018 11:35

Pa vi ste raspad sistema... Titanic koji tone, u oktobru će te dotaknuti dno dna... Vrijeme nacionalističkih stranaka je odbrojano, rat je zavrsio. Mi moramo gledati buducnost!

Браво Харе, доле СДА......

ре Харе

12.03.2018 11:48

Kakva glupost kao sluvano Vaskivic dosao do pisma, kakav debilizam. Ona i Vaskovic drugovi stari, ona mu sve daje instrukcije inace za vecinu stvari da pise, posebno kad treba pisati protiv Babalja.

miro

12.03.2018 12:32

Nakon što ih Amerika iskoristi protiv njihovog naroda i odbaci oni se priklanjaju Istoku i Rusiji,i postaju Putinovi glasnogovornici.Putina to silno zabavlja jer zna višeo njima negooni sami.Poslije Mile Dodika slijedeć ičlan toga ruskog ruleta je Milo Đukanović,pa ekipa iz Beograda pa Hašim Tači,Haradinaj,Kolinda ......

Starac Vujadin

12.03.2018 13:22

role

12.03.2018 11:42

Jedva cekam Oktobar da te moje oci vise ne gledaju..Nakupila si se narodnih para za dugogodisnje blejanje.

Од октобра ова госпођица ће бити Предсједница Владе Републике Српске. Што да не, и она је студирала енглески језик.

ре

12.03.2018 11:49

Stvarno si demagog al za malu djecu

Re..re

12.03.2018 12:59

Tajno pismo, tajne želje. Uzmi me kod sebe u stranku.

Tajno pismo

13.03.2018 09:56

Sa strane

12.03.2018 11:43

Ima nas, iako razočaranih u trenutnu politiku, koji bi stali u tvoju zaštitu. Ima nas, neka znaju, veterana VRS i MUP-a, koji ne bi dali da krene Srbin na Srbina. Dosta nas ima.

ahaha

12.03.2018 11:43

I šta, Alexandra tajno a sposobni Vaske provalio direkt iz kabineta? Sad Alex nema kud, moraće da potvrdi a mi ćemo svi povjerovati i tapšaćemo rukama oboma. Bravo, bravo, bravo!

Do pobjede

12.03.2018 11:46

Šta reći, osim da smo ugroženi svi mi koji nismo odani SNSD-u, da smo obespravljeni i građani drugog reda. ali doći će vam kraj u oktobru, ničija nije do zore gorila.

SDS mora očistiti svoje redove od papaka ako misli da pobjedi bandite iz SNSD a.Specijalna čistka I.Sarajeva. B.K.P.

Borac rs

12.03.2018 12:26

Лија

12.03.2018 11:47

За плату од 7000 марака многи од нас су спремни ''трпити'' још више и горе.

4000 km -je plata. 7000km, to je bila dok je bio gospodin Slavuj koji se borio svim silama da istu dobije. A nije radio nista. kao ni ostatak SNSD

da li je

12.03.2018 18:40

Мало ли је и 4000 за нерад.. Колико добије од чланства у комисијама, надзорним и управним одборима, на страначку функцију, топли оброк, превоз, регрес итд.За четиеи године мандата, инкасира између 300 и 400 хиљада. Помињеш Славуја. Да ли знаш за његову животну агонију и патње у тарчинском ''Силосу''. Да ли знаш да је тај човјек данас ''живи гроб'', управо од посљедица логорске тортуре у ''Силосу''.? Џабе новци кад нема здравља.

ре да ли је

13.03.2018 09:39

Boki

12.03.2018 11:47

Bravo Aleksandra dole siledžija, lopov i kabadahija.

Шта би друго писао Боки, кад си тек добио посао у администрацији града Ист. Сарајево.

ре Боки

12.03.2018 11:58

Sds ovci su najviše nakupili kad god pljuju snsd njima su u glavi samo fotelje i pare ma to sve vise i osjeti ljudi ,sds zlo prica se da po Istočnom Sarajevu sds ovci troše kao Niko žive Ko Bogovi sve od naroda.

Sve je istina

14.03.2018 22:13

aca saska

12.03.2018 11:51

Svaka cast pandurevicki kada je vako pametna trebali su nju kandidovati mesto vucka za presednicu srbske dobru si mu lekciju odrzala ali se ipak malo pricuvaj molim te zelim ti puno srece u zivotu ako si udata tvoj covek nije svestan kakvog druga i zenu ima zelimu reci da te cuva i postuje

Није удата, али је јако заљубљена.......... у Хариса.

ре

12.03.2018 11:56

Acasaska...pravac u skolu i nauci gdje se stavlja zapeta,,,,,pa veliko slovo,ABVG...pa tacka ...

Faraon

12.03.2018 12:42

Silajdžića ili Džinovića?????

rere

12.03.2018 13:47

Relja

12.03.2018 11:52

Kad procitate KO pise oda svima jasno da je izmisljotina ovog placenika

I Sarajevo

12.03.2018 11:53

I ti si kao neka vazna faca .

Šta je pisac hotio kazat?

re

12.03.2018 14:10

Hektor

12.03.2018 11:57

Ne znaju vise sta ce pa tako lupaju.Golema je histerija i mrznja od strane domacih izdajnika.Kidisali na rs da je unitarizuju i da ispostuju vjekovnu volju i namjeru muslimana.Jadna nam majka.Dobro Murat kaze Bajazitu u birbi protiv Srba iskljucivo se oslanjaj na Srbe.Sta se desilo Aleksandri da se posle pogroma njene porodice i stradanja u proteklom ratu okrene porotiv Srba i srpskog naroda.Zamislite koje su to sile kad udaris protiv familije i nacije?

Pa budalo rs je unitarizovana, toliko je zentralizovana....,ali ti to ne kapiras. Pa sve je u Dodigivim rukama.

re

12.03.2018 12:21

Ti napisa svašta , od tog samo istina da je aleksandrina porodica stradala u ratu , ovo ostalo o izdaji prikači sebi i svojoj porodici , pa pola vas još nije iz inostranstva vratilo se nazad.Promjeni ime .Čuj Hektor , a kukavica to ne štima

Vuk

12.03.2018 12:33

Hektore,svaka ti je ka Njegoseva..ote mi "rijec" iz usta...

kole

12.03.2018 12:44

Nije se ona okrenula protiv srba nego protiv srpskog šljama kojem i ti pripadaš , znaš šta ti kriminalci oko tebe i ti niste dostojni ničega srpskog.

Re

12.03.2018 13:25

Koliko razreda škole imaš?

Re

12.03.2018 13:31

Hektore to sto si nepismen mogao bi uciti opismeniti se ali ti si i glup pa ti nema pomoci . Dodik nije Republika Srpska onje jedan covjek psihicki nestabilan koji je umislio da je RS i da ko go se neslaze sa njim nepodrzava ga u pljacki naroda taj je protiv RS. A prava istina Hektore smo mi svi narod RS . Mileje umislio i da je glavni baja a ono opet narod. Narod je glavnibaja to ce mu narod pokazati u oktobru. I vrapci na grani znaju da je Mile stavio mete na celo ljudima iz opozicije

In

13.03.2018 00:19

Nije nego

12.03.2018 12:00

Botovi vladajuće oligarhije su se probudili iz zimskog sna.

007

12.03.2018 12:03

Tajno pisala,a sada javno objavila?Šta će biti kada se izbori približe,a tek posle izbora.Verovatno će sve demantovati kao i drugi političari.

Ludaci

12.03.2018 12:12

Pismo je izraz straha i nemoći,a znajući za kabadahisko vođenje vlasti od strane Čaušeskua vjerujem u istinitost i fakticko stanje.Ponekad me razočaraju botovski komentari koji pokazuju svu nezrelost stanovniatva,a ta nezrelost dovodi do uzurpacije institucija sistema,do zavađanja naroda,do tretiranja RSa k'o privatne imovine u kojoj je do kraja ustabiljen kult licnosti,kult jednoumlja i manipulacije svim,svačim i svima.Svo ovo političarenje i silovanje vecine naroda jedanput će doći na naplatu,a raćun ce se ispostaviti svima.Doći će i ovi u Federaciji pameti,pa RS nece imati koga pljačkati,neče biti stanovniatva,a ktedite treba vraćati.Dodik i njegovi pobjeći će u Rusiju,a krezupci i ostala sirotinja prodavat će arapima i drugim svoja imanja da bi preživjeli.Odoh produžit valjanost pasoša,odnosno putovnice pošto kidam na zapad.

strumf

12.03.2018 12:21

Bravo za Aleksandru! Da nam je više ovakvih ukazivanja na propuste vlastodržaca.

Darko Miha

12.03.2018 12:22

Nije Ćeranić sam kao pojedinac plasirao priču o likvidaciji opozicije, nego je iza njega stao RTRS više puta recilirajući tu priču što znači da je došla iz kuhinje SNSD-a

garfild

12.03.2018 12:22

Aleksandra daje primjer kako treba da funcionise pravna država!!! Bravo

strumf

12.03.2018 12:23

Treba nam više hrabrih ljudi kao što je Aleksandra.

Mitar

12.03.2018 12:25

Ništa nije slučajno režim je izgubio svaki kompas i ništa me ne bi čudilo od njih

Slavko

12.03.2018 12:26

Ma kome si ti bitna da tebe neko nesto...A vidim neko pita jel udata,pa ljudi kome?

Slavko! Oči moje. Uzmi naočare, trebaju ti. Nije što sam SDS-ovac od osnivanja, al zaista se Aleksandra i Željana ne mogu porediti ovozemaljskim mjerama. Niti po ljepoti, niti po elokventnosti, niti po bilo čemu. Po patriotizmu pogotovo. Aleksandrina majka je prošla Sarajevsku ratnu golgotu. Muški dio familije prilično postradao, a bilo bi interesantno poređenja radi da neko ko zna istinu opiše ratni put Željanine familije po majci (drugi svjetski rat i ovaj otadžbinski) pa da i to nekima služi kao pokazatelj nečega mnogo bitnijeg nego što se u vrhu snsd-a misli. Ovaj Aleksandrin potez imajući u vidu da ljudska glava počinje na tržištu da vrijedi kao glavica kupusa, je ipak odlika čojstva i viteštva. Samo se ti Slavkane drži Mile i njegova sile, pa ćeš vrlo brzo sam sebi reći "e gdje mi je bila pamet ova", a nama kao narodu zbog bačenih svih ovih godina se lako može desiti da jednog dana kad se sjetimo da se udarimo po čelu, a ono čela nema.

Re Slavko

12.03.2018 15:30

A prijatelju moj pametni ja nisam ni u jednoj stranci čak i ne živim dole ali vidim jednu realnost i neznam kako to narod ne vidi. sds snsd pdp dns sve su to ista g... i pandurevicka i dodik .....narod je lud. stranca da vlada

Ja

12.03.2018 18:02

Jovan

12.03.2018 12:26

Bravo Aleksandra, dosta je Dodikovog lopovluka i prodaje srpskog naroda. On jos uvijek prizeljkuje one tenkove SFOR- a na kojima je dosao na vlast. Nemojte mu Aleksandra vi i SDS to vise nikad dozvoliti. Da bi mi zivjeli u nasoj Srpskoj koju voliko kao i vi, rezim mora pasti.

Za ja. ti sa strane bolje vidis stanje od nas koji zivimo pod Dodikovom cizmom ti si vani bar tako kazes onda nemoj glasati ako nam zelite dobo jer vi dodjete glasate za snsd i Dodika Ili posaljete glasove a mi ovdje trpimo ovu pljacku

In

14.03.2018 23:58

Gradjanin RS

12.03.2018 12:29

Od ovog rezima moguce je sve,njih nije moguce urazumiti jer je rjec o skupu ljudi koji su spremni na sve da bi sakrili svoj kriminal.

Letak

12.03.2018 12:30

Mico je dao posao Stevanu Garicevom sinu. Sta ste vi ucinili za vaseg clana?

Nije mi jasno

12.03.2018 12:34

Zanima me kako li su ovoliko OGLAV-a navukli na oci ovim crvenim botovima, pa misle da je tacno da je Sveti Sava ubijen, Pukni zoro uklesano na Kajmakcelanu, aerodrom u Trebinju postoji..

Ma ti si oslepijo skroz od kada je tvoj sds narod otjerao sa vlasti a ima vec puno godina.Ako budes cekao njih da se vrate ponovo na vlast ostaces slep do kraja zivota.

Slavko

12.03.2018 12:43

Серб

12.03.2018 12:36

Много сте јадни црвени мундири .И сносите одховорнос за овакво стање у Републици ,ал Божија је најстарија не би вам бијо у кожи.

Doktoru,mjenjati terapiju.

Slavko

12.03.2018 12:45

Bote,kurs opismenjavanja za tebe..besplatno..

lily

12.03.2018 12:47

Silna žeđ za vlašću je ispametila vrhušku SNSD-a i ne sumnjam da bi bili najsretniji na svijetu kada bi kako mogli potpuno uništiti opoziciju, a iz toga se ne isključuje i fizički

Marko Ivić

12.03.2018 13:02

Re PE

12.03.2018 12:52

Ali to ga MOZDA teško i godinama muci.

Re Pe Hare

12.03.2018 12:54

Tako je dole nacionalisticke SDA i SDS.

Mali Miroica

12.03.2018 13:03

Likvidacije uvijek bili u službi režima. Sjetimo se samo slučaja garić u kome je ubica priznao da je ubio, da je lud i nakon 6 mjeseci "liječenja" vratili mu i pištelj i metke koji su ostali u pištolju. A slučaj Vukelić? Šta s tim bijaše?

Sličaja jugović, slučaja Kneževiž, slučaja Marković. Mnogo je bilo sličnih slučajeva-zločina koji se nikada neće otkriti jer iza njih stoji politika, ondašnja ili sadašnja, sve je jedno. Ljudi su ubijeni zbog istine koja nekome nije odgovarala.

Ili

12.03.2018 13:22

Darko

12.03.2018 13:04

Milorad Dodik je, kao pravi predsjednik svih gradjana, davno napravio Crnu knjigu svih onih koji ne misle kao on. Ako ga narod ne zaustavi, oni svi u red pa kad nas Baja prozove.

Goran Kosovac

12.03.2018 13:05

Ponašanje sadašnje vlasti je školski prijmjer kako nastaje jedan totalitarni režim. Osnovno sredstvo za to je sijanje straha i mržnje koje RTRS radi po uzoru na Gebelsa

Kowalski

12.03.2018 13:14

Зашто тајно, па она није удата?

Достојанство???

12.03.2018 13:29

Ботови, имате ли мозга имало или за сендвич и 20 КМ радите све? Бандо црвена

Zar kod njih daju 20? Zašto nama 10?

sds bot

12.03.2018 14:12

Biće praaaavih sendviča za garfilda i ostale crtane junake, al kad SDS dođe na vlast. Ahahaha, jbt, ponovo pročitah i skužih da sam odvalio žestok štos!😀

ahaha

12.03.2018 14:48

Pop

12.03.2018 13:30

Svako ko nije u dogovoru sa rezimom je u opasnosti. puna podrska aleksandri iz krajine!

xnxx

12.03.2018 13:34

Je li znao mektić za pismo

Znao je, kako da ne .Osmica ga je obavjestio dok pismo još nije bilo napisano

re

12.03.2018 13:53

Mora prvo progurati kroz gugl, poslije toga slijedi vanredna konferencija za štampu.

Aaaa

12.03.2018 13:59

XNXX nebrini ti zna Mektic sve zna i ko si ti sto pises ovakve komentare jadnice jadni

In

13.03.2018 00:21

Što nas plašiš @In jbt, sad više nećemo smjeti beknuti protiv Mekte koji je najbolji, i najsposobniji,i najpametniji,i najljepši i... Al' kad bi se zajebavali.

Aaaa

13.03.2018 14:02

Aaaa

12.03.2018 13:55

Znači sve što je pričala javno, Aleksandra je presavila tabak i onda poslala tajno. Prilično originalna ideja, da nije poslala tajno pismo Vasković bi se morao zlopatiti sa tim njenim javnim eskapadama jer je do njih, zato što nisu tajne, dosta teže doći. Da mi je znati kome padaju na pamet ovi genijalni trikovi.

Ulog

12.03.2018 14:07

Svaka cast Aleksandri. Al uzalud je pisati kim jong ilu

zaza

12.03.2018 14:09

PODRSKA PANDUREVICKI. MI BORCI ISTOCNOG DIJELA CEMO DA ZASTITIMO TEBE I NAROD.MI NISMO BJEZALI KAO U BANJALUCI KADA SU IM USTASE DOSLE NA 100KILOMETARA.NARODE ISTOCNOG DIJELA PROBUDITE SE DA SE ZASTITIMO OD BANDE IZ BANJALUKE

Budalo ne dijeli narod nisu ni u Banjaluci svi bježali!

BORAC 2

12.03.2018 16:00

Bjezali ste. Svaki put kad pijem kafu u Banja Luci, pricaju mi kako su pakovali stvari da odu iz BL tamo 1995. Nemojte da nas lazete. Nisu samo bjezali hrvati i njihove ulizice koje su ocekivale pad Banja Luke.

Jok nisu

13.03.2018 23:23

Banjalucani su gnjido isli redovno na istok, ds pripomognu. Vi nikada niste bili na zapadu. Uopste poredjenje Vas I I krajiskog korpusa je kao poredjenje Spartanaca I Siptara.

Za Zazu

14.03.2018 20:17

Ratnik

12.03.2018 14:12

Ljudi ajmo dizat revoluciju protiv rtrs, vidis sta rade. Izmisle vijest i pustaju u javnost. Gledam kako kaljaju vukanovocevog strica koji je monah. Samo iz razloga sto ih Vukanovic ofira istinama koje iznosi.

Ko te je to slagao lepi, Grigorije je bio monah, striko se samo monaški zatvorio u naslijeđeni stan, nema on veze s monaštvom. I da, jesi li pred RTRS ili vičeš 'juriš' sa sećije?

Aaaa

12.03.2018 14:42

Za ratnika ja sam za

In

13.03.2018 00:12

Slazem se.

da

13.03.2018 23:24

Vuk

12.03.2018 14:21

Pa ovo sto pise cirilicom to nije cirilica pola slova nema smisla

E moja opozicijo,radujete se oktobru a zaledice vas rezultat izbora,i necete glavu podici od sramote kad cujete koja je razlika pozicija-opozicija.budite sigurni u zestok poraz..

miko

12.03.2018 15:05

Petrović.V.

12.03.2018 15:04

I u ostalim lokalnim zajednicama situacija nije nimalo bolja, odnosno potpuno je identična kao u svim gdje je SNSD na vlasti. U Višegradu načelnik Đurević i predsjednik OO SNSD Petrović se miješaju u poslovnu politiku lokalnih preduzeća gdje vrše otpuštanje i primanje sebi podobnih, pa čak što je najstrašnije ulaze u privatni život odbornika, i pojedinih građana optužujući ih za nešto ''rekla kazala'' . Nadamo se da će građani RS u oktobru prepoznati sav nepotizam i primitivizam i kazniti vladajuće na izborima. Ako se to ne desi onda nije do njih nego je do građana.

TITO

12.03.2018 15:14

Ne lupetaj Aleksandra

To reci presedniku kad pocne pricati kako se ovdje zivi, kako se ljudi vracaju, kako cemo imati aerodrom, kako je on nekome nesto rekao da ne smije a nigdje nema zivih svjedoka, kako ce se on suprostaviti nekome a nije smio da pisne kad je dobio sankcije od Amerike, kako se on borio za RS a trazio da se hapse clanovi SDS. Njemu ti sine reci.

PreCednik

13.03.2018 23:25

Ilija

12.03.2018 15:42

Dole svaka vrsta diktatorskog ponašanja i jednoumlja

Marko

12.03.2018 18:12

Ne podrzavam ni jedne ni druge jer u Republici Srpskoj trenutno nema dostojnog i sposobnog politicara da bi preuzeo vlast.Ali takodje stoji i to da je SNSD preuzeo i doveo na vlast sve same kriminalce i olose kako u mom Kalinoviku tako i u vecini mjesta.

Diler

12.03.2018 18:58

Vlast je poput opijuma. Oni su svi navuceni i spremni na sve. To moze da objasni ovo ponasanje SNSD prema drugima. Podrska Aleksandri P.

Narod

12.03.2018 19:12

Sram te bilo Dodik!! Tako pokvareno unistavati svoje neistomisljenike, gdje ti je obraz I demokratija, svako ima pravo na svoje misljenje pa trebamo se dogovarati, ne lomiti nikome ledja!!!!! To je osobina presjednika, zasto uzivas , jeli za to si dobio glasove???????? Sramno, Bojis li se Boga??????

Meketalo

12.03.2018 19:34

Da je Mektić ovo pisao vjerovao bih da je istina. Naravno nakon dva dana bi sve demantovao.

Marija

12.03.2018 21:21

Nisi ti za zaljenje....sila jada ubilo pojedince i od tebe i tvoje agresije.

dom

12.03.2018 23:43

E moja aleksandra,sto to cudoviste nazivas gospodinom.nije ti on ni do koljena.

domi

12.03.2018 23:51

Jebote,pa ovi crveni kmeri vise gledaju bntv. ,nego gebelsovu rtrs.a i vaskovicev blog citaju triput dnevno. Mrs bagro na rtrs ke pa tamo komentarisite.

Žene SDS Čelinac

13.03.2018 10:37

Džaba ti pisanje i trud Aleksandra. Ne razumije te. Baš kao i ti što 2015 godine nisi razumjela svoje stranačke koleginice u Čelincu. One su tads istjerane iz stranke ali nisu htjele za razliku od tvojih kolega iz parlamenta BiH da idu u neku drugu. Naravno to nikog ne interesuje. Danas se dosljednost i moral ne cijeni. Eto i na kraju da ti kažemo da ona kojoj si ti dala podršku i čije su vaše slike prepune na njenom fb profilu je takođe otišla u DNS. Ljilja Trivić da ne misliš o kome je riječ. PS one izbačene iz 2015 se i dalje nadaju nekom boljem vremenu i za njih i za SDS.

Pozdrav za gospodje iz Celinca. Vrijeme postenijeg, pravednijeg i boljeg SDSaje stiglo, na celu sa nasim predsjednikom i predsjednickim kandidatom Vukotom Govedaricom. Hvala vam sto i na ovakav nacin pruzate podrsku predsjedniku Govedarici, te preko vasih stranackih struktura trazite sastanak sa predsjednikom Govedaricom da se nepravda o kojoj pisete ispravi i da u narednom periodu sto organizovaniji krenemo u bolje sutra.

tom

13.03.2018 15:16

borac

13.03.2018 10:37

Obracun mafija na racun naroda.

Za dame iz Celinca . to da je Ljilja Trivic otisla u dns istinu zborite. Ali lazete da je ijedna zena izbacena iz sds jesu neke dame izasle iz sds i brzinom svjetlosti otisle u ujedinjenu srpsku iz licnih interesa. ja sam svedokinja svega toga zato nelazite citaoce bn portala uradile ste isto sto i ljilja samo ste vi sa Stevandicem dakle nista bolje od ljilje. sto niste ostale i borile se . bitan vam je samo licni interes. i niste vi nikakva podrska Govedarici.

Sanja

15.03.2018 00:15

Znaš ti dobro da su one izbačene a ne otišle. Drugo je kako je to vama prezentovao vaš šef poznat po saradnji sa Krčumom koji je otišao u SNSD, Ognjenom Tadićm, Đorđom Krčmarom itd. Isto tako tačno je da su neki pojedinci otišli u Ujedinjenu. Ali najtačnije je, da oni najbitniji koji su u mnogo većem broju nisu nigdje otišli jer jednostavno imaju obraz. Ne smeta ti to valjda.

Borac jedan

15.03.2018 11:06

nn

13.03.2018 20:05

Stojane TISI KRETENCINA GLUPA! Pogledaj malo ko sebe razgovaraj malo procita nesto. Ako ti nista ne pomaze imaj obzira( stoji ona daste vi samoljubivi i volite samo sebe a vise svoga VOZDA) daje rijec a DAMI!

revolucija

14.03.2018 08:04

Nema smjene bez revolucije

Ni pravde bez revolucionarne pravde, takođe.

Re

14.03.2018 08:55

izraelac

14.03.2018 22:28

I sta je on rekao na to ? jel odgovorio da ga boli dupe .... ?

Dvojac

15.03.2018 07:50

Dvije javne ličnosti koje u potpunosti podržavam su Aleksandra i novinar Vaskovic. Zbog hrabrosti, oameti, odlučnosti. Što ih više blate, meni su draži. Aleksandra je prosto jedan živi izuzetak među politicarima, a uz to i žena, koja zna tako fino da se izrazi , a uz to izuzetno šarmantna. Napisa žena pismo, a nigdje gresku ne napravi. To je za mnoge nemoguće i zato pjene. Svaki put kad je vidim u parlamentu, bude mi drago od njene pojave i osjetim ponos, za razliku od svih drugih političara. Kao lijepa žena, izložena je raznim poganim pričama od strane suprotne strane ali mi znamo "da se za dobrim konjem diže prašina." Ima nas dosta koji smo izloženi takvim pritiscima u našim sredinama zato što se ne uklapamo u ono što se radi: na mjestima funkcionera i direktora su masovno ljudi bez dana radnog staža, bez položenog javnog ispita i pripravnickog, bez znanja(uglavnom loši đaci), sa kupljenim diplomama, kancelarije broje po 10 stolica, niko ne zna sta treba da radi, narušeni kriteriji prilikom zaposljavanja, obesmišljen konkurs....

Apolitican

15.03.2018 08:16

Sve bih ti povjerovao da nisi politicarka, i da nisi u SDS-u, nema razlike izmedju vas njega i bilo koje stranke. Ako ce nas sjasiti Kurta da nas uzjasi nekoliko vas Murti, neka hvala. Mozda je on sam manje zlo nego vi iz takozvane opozicije zajedno.

Čelinac ponovo

15.03.2018 11:17

E moj borac zaista nisi upućen. Pa u Čelincu su izbačeni svi koji su imalo valjali. Stranka je ostala sama bez osnivača i čine ju ljudi koji su promijenili više partija. A da si upućen znao bi da su osnivači isključeni, te da su se žalili glavnom odboru ali je Tadić i to odradio. PS: kad je SDS u Čelincu zadnji put pobijedio. Kad su ga vodili ljudi koji su izbačeni a 2016 uspjeli ste pasti na treće mjesto iza DNS. To nikad nije prije bilo. Tugo moja....

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.