Danas sjednica Predsjedništva

Predsjedništvo BiH danas bi trebalo da razmatra Prijedlog odluke o prihvatanju Protokola između Savjeta ministara BiH i Vlade Rumunije o sukcesiji Bosne i Hercegovine bilateralnih ugovora zaključenih između Jugoslavije i Rumunije na nivou države i vlade.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o prihvatanju sporazuma i određivanje potpisnika za Ugovor o amandmanu i pristupanju na Ugovor o grantu od 15.2.2011. između Bosne i Hercegovine, Vodovoda i kanalizacije Bijeljina a.d. Grada Bijeljina, Republike Srpske i Evropske banke za obnovu i razvoj za podršku projektu Bijeljina faza 2 - Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i proširenje mreže.

Predsjedništvo BiH bi, između ostalog, trebalo razmatrati i Prijedlog odluke o pokretanju postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja sporazuma o ekonomskoj saradnji Savjeta ministara BiH i Vlade Republike Koreje.

Na dnevnom redu bi trebalo da se nađe i Prijedlog odluke o ratifikaciji Sporazuma o zajmu (Projekt jačanja bankarskog sektora) između BiH i Međunarodne banke za obnovu i razvoj, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Izvor: Fena

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

rodjo

13.03.2018 10:47

Molim vas da ne zaboravite veoma bitnu tacku dnevnog reda,kako i dalje zadrzati vlast u BH.Samo sugerisem za svaki slucaj....!!

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.