Novak: Nije trebalo da budem ovde!

Uopšte se ne osećam dobro! Najbolji srpski teniser Novak Đoković nagovestio je posle poraza od Taro Danijela u Indijan Velsu da se možda prerano vratio takmičenjima.

  • Sport
  • Tenis


Đoković je završio nastup na prvom Mastersu porazom od 109. igrača sveta sa 7:6 (7-3), 4:6, 6:1 u prvom duelu posle dvomesečne pauze zbog operacije desnog lakta.

"Čestitam protivniku jer se sjajno borio i pokazao izuzetan duh na terenu. Osećao sam se kao da igram prvi meč na ATP turu. Bilo je veoma čudno, potpuno sam izgubio ritam, sve… Takođe, mučio sam se malo sa zdravljem prethodnih nedelja. Zahvalan sam što sam se vratio na teren toliko brzo posle operacije, ali istovremeno se uopšte ne osećam dobro", rekao je Đoković.

Novak je napravio 61 neiznuđenu grešku za nešto više od dva i po sata igre i poklekao je već na prvoj prepreci.

"Nije trebalo da budem ovde, imao sam operaciju pre pet-šest nedelja i nisam imao nikakva očekivanja za ovaj turnir. Napravio sam mnogo neiznuđenih grešaka, nisam uspevao da pronađem ritam, posebno na bekhendu koji je uvek bio oslonac".

On je istakao da ne zna kakav će mu biti raspored u sledećih nekoliko nedelja.

"Nedostaje mi takmičenje, ali moram da razgovaram sa timom i da smislimo plan za dalje. Bog nam uvek zada neki izazov kada najmanje očekujemo, ali i za to postoji razlog".

Za kraj, nije previše želeo da se osvrće na operaciju obavljenu u Švajcarskoj.

"Pročitajte moje saopštenje, tamo sve piše", zaključio je trenutno 13. igrač sveta.

Izvor: B92

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

nole

13.03.2018 19:43

Zene nole zene su cudo.

športaš

13.03.2018 20:46

Šta se desi od onakvog sportiste.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.