Ništa od osvete Realu, Vidal završio na operaciji!

Čileanac propušta polufinale Lige šampiona!

  • Sport
  • Fudbal


Žarko je želeo Artuto Vidal da se osveti Real Madridu za eliminaciju iz Lige šampiona prošle sezone, ali će ipak propustiti polufinale protiv Kraljevića. Razlog: povreda kolena.

Čileanac se povredio na jučerašnjem treningu i uz pomoć saigrača i medicinskog tima je odšepao sa terena. Bilo je odmah jasno da povreda nije naivna jer do nje nije došlo u kontaktu sa nekim drugim igračem. Vidal se sam povredio i pao na teren sa bolnom grimasom.

Danas je stigla i potvrda.

„Arturo je izvrnuo koleno i mora na operaciju. U pitanju je manji hirurški zahvat“, rekao je trener Hajnkes.

Bajern nije potvrdio koliko dugo će popularni Ratnik odsustvovati sa terena, ali se pretpostavlja da je reč o nekoliko nedelja. Što automatski znači da će propustiti duel sa Realom u Minhenu 25. aprila, a najverovatnije i revanš sedam dana kasnije u Madridu.

Vidal je prošle sezone bio tragičar Bajernove eliminacije od Reala. U prvom meču u Minhenu je promašio penal na 1:0 za Bajern posle čega je Real okrenuo na 1:2. U revanšu u Madridu je dobio crveni karton kada su Bavarci nadoknadili prednost Real iz prvog meča. Nadao se osveti, ali ga je povreda sprečila...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.