Poručuje: Odnosi gori nego ikada

Odnosi između Rusije i Zapada su gori nego za vrijeme Hladnog rata, jer su tada funkcionisali kanali za komunikaciju između država i nije vladala tako jaka rusofobija, rekao je u intervjuu za BBC šef ruske diplomatije Sergej Lavrov.

  • Vijesti
  • Srbija


"Mislim da su odnosi gori, jer su za vrijeme Hladnog rata postojali kanali za komunikaciju i nije bilo takve rusofobije koja liči na pokušaj genocida pokušaj sankcija", saopštio je Lavrov.

On je izrazio nadu da će ljudi na Zapadu, uključujući one koji se nalazi u vlasti, shvatiti opasnost takvog stanja.

Ruski ministar je dodao da su svi dokazi navodnog hemijskog napada u Siriji na koje se pozivaju zapadni lideri uzeti iz medija i društvenih mreža.

On je naglasio da Rusija nije pokušala da izvrši izmjene na lokaciji navodnog napada hemijskim oružjem u Dumi, kako su pisali neki mediji.

Izvor: Sputnjik

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Xx

16.04.2018 16:09

Mislio sam do neki dan da Rusi imaju onu stvar ali bogami vidim da su se poklopili ušima.E sad braćo Srbi držite se

Глупости саме глупости

Леми

16.04.2018 17:01

Kako kome.Da je Putin 1 metak ispalio svi bi se Srbi šepurili al sada ? Ne znam.Ništa Vam ne ide na ruku.Al baš ništa.Ne bi Vam bio u koži bar u narednim godinama.Bez uvrede.

Xx odgovor

16.04.2018 17:47

Ma Rusi su muljatori u ovome jadu traze poziciju za medjunarodnu scenu. A da se sto manje prica o okupaciji krima

Re

16.04.2018 20:14

Mudro zborite vas četvorica. Ama nemate vi veze sa životom. Okanite se pametovanja kad ne znate gdje ste šuplji. Ako vam nešto znači da vježbate pisanje onda ok.

Re za sve koment

16.04.2018 22:34

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.