Pijani Džoni Dep tukao čovjeka na setu

Najplaćeniji glumac na svetu Džoni Dep (55) potpuno gubi kontrolu u poslednje vreme, a poslednji incident dogodio se kada je nasrnuo na lokacijskog menadžera filma "LAbyrinth".

  • Magazin
  • Zabava


Dep je izazvao incident nakon što mu gradske vlasti nisu dozvolile dodatnih pola sata snimana na ulici. Čovek na koga je nasrnuo mu je samo rekao da on radi svoj posao, da sluša svoje nadređene, i onda je Dep potpuno poludeo, kako tvrdi svedok incidenta. 

On ističe da je Dep došao na set potpuno pijan, čak "toksičan od alkohola". Džoni ga je udario u rebra i nastavio da ga mlati, ali su ih posmatrači razdvojili. Dep je počeo tada da viče: "Udari me ako smeš, evo ti 100.000 dolara", tvrdi jedan od svedoka, piše Nedeljnik. 

Dep se susreće i sa tužbama bivših zaposlenih, koji su početkom maja podneli tužbu protiv njega na sudu u Kaliforniji. 

"Tretirao nas je kao dadilje umesto kao telohranitelje, bili smo nedovoljno plaćeni, a previše smo radili", rekli su Evgen Areola i Migel Sančez. 

Oni tvrde da im nije plaćen prekovremeni rad od aprila 2016. godine do januara 2018. godine i da im je Dep uskraćivao hranu i vreme za odmor. 

U tužbi navode i da su mu jednom po izlaska iz noćnog kluba brisali tragove droge da drugi ne bi primetili "beli prah koji mu je ostao oko nosa". 

"Ne samo da smo pazili na njega da ne potroši previše novca, kako je tražio, već smo bili dadilje i njegovoj deci što nam nikako nije u opisu posla", tvrde oni.


B 92
foto:internet
 

 

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Mirko

11.05.2018 07:18

Dep dobar s Kusturicom,Kusturica s Dodikom.Jbg Dzoni :D

Odje...te od Depa, jedne od rijethih živih legendi umjetnosti. Godinama mu niko nije mogao prismrditi pa bi sada da se malo očešu od njegovu slavau. Jedan je Džoni Dep a ostaliu su epizodne nule.

Džoni je kralj dobrog ukusa

18.05.2018 08:41

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.