Igokea: Otišao i Jevtović

Još jedan igrač napustio redove Aleksandrovčana.

  • Sport
  • Košarka


Poslije Marka Ljubičića (Cibona) i Nikole Gajića (Helios), redove Igokee napustio je i Nikola Jevtović.

Krilnom centru istekao je ugovor sa Aleksandrovčanima, a uprava kluba odlučila je da ga ne produži, tako da će 28-godišnji Užičanin u potragu za novim klubom.

Tokom protekle sezone u ABA ligi, Jevtović je prosječno postizao 10,2 poena po utakmici, te imao 4,2 skoka, pa će rukovodstvo aleksandrovačkog tima morati da pronađe zamjenu za igrača koji je od dolaska u redove "igosa" pred početak prošle sezone odigrao 21 meč u regionalnoj ligi.

Kako piše "Glas Srpske", ovo neće biti jedini odlasci iz Igokee. Aleksandar Ponjavić takođe želi da promijeni sredinu, dok nije poznato da li će sa Amerikancem Dominikom Artisom biti produžena saradnja.

Pripreme Aleksandrovčana za novu sezonu trebalo bi da počnu sredinom avgusta, a za sada pod ugovorom su Vuk Radivojević, Đorđe Milošević, Robert Rikić, Stefan Glogovac, Dalibor Ilić, Aljoša Janković, Nemanja Nikolić i povratnik iz Kaknja Darko Talić.

TRAJKOVIĆ NOVI TRENER

U predstojećoj sezoni, na klupi Igokee sjediće Nenad Trajković, kojem će u radu pomagati dosadašnji strateg Žarko Milaković. U stručnom štabu više neće biti Milutina Latinčića, koji će ubuduće raditi sa omladinskim selekcijama.

Izvor: mondo.ba

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.