Brazilka prodaje nevinost da otplati dugove svoje porodice

Studentkinja iz Brazila, 22-godišnja Danijel Brin, rešila je da proda svoju nevinost na internetu onom ko je spreman da ponudi million dolara.

  • Magazin
  • Zanimljivosti


Mlada Brazilka Danijel Brin u svojoj iskrenoj ispovesti za Dejli mejl otkrila je da se ove ideje dosetila u trenutku kada je ostala bez novca.

Velika kriza, odnosno nemogućnost da isplati dugove i studentski kredit razlozi su zašto je spremna da proda svoju nevinost a pored toga, kako kaže, mogla bi da kupi kuću u kojoj bi živela sa majkom i sestrom.

Iako je plan detaljno razradila ne krije da oseća veliku nervozu, najviše zbog toga što je prirodno veoma stidljiva i nikada nije izašla na sastanak na nekim muškarcem.

"Plašim se kako će se stvari odvijati, ipak će mi to biti prvi put. Nikada nisam bila na sastanku i veoma sam stidljiva. Nadam se da će pobednik biti fina i ljubazna osoba, džentlmen", sa ushićenjem je otkrila.

Brazilka je u junu prošle godine pokrenula sajt na kome je objavila svoje fotografije na kojima se vidi njeno telo. Lice nije želela da otkrije kako bi zaštitila svoju porodicu.

Do sada je dobila dve ozbiljnije ponude, a putem ove aukcije najvišu ponudu je dao muškarac koji je spreman da plati 220.000 dolara. Danijel tvrdi da nije pristala, te da čeka nekoga ko će ponuditi bar 750.000 dolara. Ispod toga ne pristaje.

Svesna da prodavanje nevinosti nije bezazlena stvar, Danijel je rešila da se dobro zaštiti kada se bude sastajala sa muškarcem:

"Na dan sastanka sa mnom će ići telohranitelj. Bezbednost mi je veoma važna i sve ću učiniti da se tako i osećam".

Takođe je otkrila da njena porodica nije upućena u onlajn aukciji, ali je prijatelji podržavaju u odluci.

"Ne zanima me šta drugi misle o tome, zanima me samo reakcija moje porodice. Zlobni komentari neće me osloboditi dugova", zaključuje.

Na kraju razgovora, istakla je da bi ovaj novac mnogo značio. Jer pored troškova i skupog života u Brazilu, ona želi da pokrene sopstveni biznis koji će biti prvi korak u građenju njene karijere.

B 92
foto:internet

KOMENTARI7
POŠALJITE PORUKU

Mile

18.08.2018 14:11

Evo mala daću ja tih 750000 i kartu do Uloga da kupiš a dotad će dodik napravit ajrodrum na Morinama,čekaćemo te svi kućile pa ako ti se svidi učlanićemo te u lokalni snsd da nam budeš logistička podrška na predstojećim izborima da pobjedimo u našem malom mjestu!

E moj Mile, ajrodrume!!!!! Ahahhahahaah

Re mile

18.08.2018 18:27

Ma ja. Naši ovi politicari samo najave raspisivanje tendera za dionicu aerodrom i sl, onda poslije 5 godina pricaju nenacitanima o tome (a koji zive malo dalje) o tim objektima i infrastrukturama kao da postoje i jos se polemikama potvrdjuju notorne lazi i obecanja. Zivo me interesuje ugovor sa RyanAir om koji pocinje saobracati sa banjaluckim aerodromom. Nadam se da ti avioni prije slijetanja ne završe u Zagrebu Tuzli Beogradu... Taj saobracaj pocinje krajem oktobra (poslije izbora) tako da je rizik kupit kartu velik. Vidim da se narod nije nesto "polomio" kupiti karte za te rute jos uvijek nakon poznatog fijaska i kranja novca putnika za banjalicki aerodrom iz Švedske 2000 godine

Mislim Man

19.08.2018 10:09

siromah

19.08.2018 14:46

Najgora bolest modernog doba jeste to sto se ljudi nicega ne stide.

Jebo

19.08.2018 16:39

Vas dodik vise u te bolesne umove. Zar u svaki tekst morate ga trpat

Mora jadan ne bio vidiš da je kao vegeta,ahahahaa...

mile

19.08.2018 17:47

no koment

05.09.2018 16:38

fuj.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.