Snimak Melanije i Donalda u krevetu

Veza Donalda Trampa sa njegovom suprugom Melanijom oduvek je privlačila pažnju međunarodne javnosti.

  • Magazin
  • Zabava


Viđali smo do sada situacije u kojima ona gubi osmeh sa lica kada joj on okreće leđa, kao i snimke na kojima ona udara svog muža po ruci.

Ali sada, posle intervjua sa Stormi Danijels, ženom kojoj je advokat Donalda Trampa platio $130.000 u zamenu za, kako ona tvrdi, ćutanje o tome kako je spavala sa predsednikom 2006. godine, ljudima je ponovo zanimljiva priroda veze Melanije i njenog supruga.Mnogi sada kopaju po intervjuima u potrazi za nečim zanimljivim, pa su iskopali i ovaj duboko uznemirujući razgovor na radiju, iz perioda kada je Tramp prvi put bio kandidat za predsednika 1999. godine.

Voditelj priča sa Trampom preko telefona i pita ga da uključi u razgovor i njegovu tadašnju devojku Melaniju, koja se u tom trenutku nalazi sa njim.

Voditelj prvo časti Melaniju sa više mizoginih "komplimenata", posle čega je pita: "Šta trenutno imaš na sebi?""Ne previše stvari", odgovara ona.

"Jesi li gola", nastavlja on?

"Skoro", odgovara Melanija.

On zatim pita Melaniju da li svako veče ide u Trampov stan da bi imali seks, na šta ona odgovara sa "da" i dodaje "još češće".

Izvor: Kurir

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

....

02.09.2018 12:04

18+

SRAMOTA

02.09.2018 19:19

JA BEZOBRAZLUKA KO BIH REKAO

Teski brzobrazluk. Ulaze u nebitne i privatne stvari.

xcvb

03.09.2018 00:43

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.