Migrant iz Sirije nestao iz azila

Migrant iz Sirije koji traži svoju kćerku Alsu, a zbog kojeg su se mnogi uključili u potragu za djevojčicom, nestao je iz azila u hotelu Porin u Zagrebu.

  • Vijesti
  • Region


Kako portal "24sata.hr" piše nezvanično, Sirijac se nije pojavio na prozivke koju u azilu imaju svaku veče u 22 sata i u 6 sati ujutro.

Nagađa se da je nestao u noći na četvrtak i od tada mu se gubi svaki trag. Policija trenutno traga za njim, a ako ga pronađe prijeti mu deportacija jer mu je bijegom iz azila ukinuto pravo na zahtjev za azil.

Cijela priča oko nestale djevojčice Alse postala je sumnjiva kada se saznalo da se Sirijac registrovao i u Crnoj Gori i u BiH, ali bez djevojčice, stoga mu ovaj bijeg nakon svega zasigurno ne ide u prilog.

Izvor: 24sata.hr

KOMENTARI3
POŠALJITE PORUKU

♥️ nije kamen

28.09.2018 11:59

Otišao čovjek tražiti svoje dijete! Sve više vidim da je u našem svijetu duboko ukorjenjeno mišljenje da običan čovjek nema pravo na prirodan tok života i ljubav prema svojoj djeci ne smije da iskazuje, jer krvoločni bogatuni svoju djecu zasipaju novcem i sve im može zasjeniti, pokvariti blagoslovenost prostih, jednostavnih roditelja i njihove djece.

ŽIKA Ž

28.09.2018 12:06

Okupacija:Migranti su mladi i zdravi momci spremni za ratovanje. U drušvu im je i po koja žena kao kamuflaža. Oružje će im stizati postepeno.

Glup si za medalju!

@hajvan

28.09.2018 19:20

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.