Snimak Klintona i Monike Levinski

Na video snimku starom više od 20 godina, a koji je objavljen ove nedelje vide se akteri nekada velike afere - bivši američki predsednik Bil Klinton i Monika Levinski kako "emotivno" komuniciraju u Beloj kući

  • Vijesti
  • Svijet


Video, koji datira iz 1997. godine, kada je i izbio skandal, objavila je Predsednička biblioteka Vilijema Dž. Klintona i na njemu se vidi Bil Klinton, koji daje svoj nedeljeni radio izveštaj, a potom se u Ovalnoj sobi pozdravlja sa okupljenima, medu kojima je i Monika Levinski, koja je u to vreme stažirala u Beloj kući.

Na snimku se vidi i kako Klinton i Levinski razgovaraju, dok on oko njenog struka stavlja ruku, a zatim se nameštaju da poziraju fotografu, prenosi Foks njus.

Fotografije sa tog događaja su davno snimljene, ali je ovo prvi put da se pojavio video snimak.Klintonova biblioteka je odbila da komentariše snimak, ali je na Jutjubu navedeno da je video objavljen po zahtevu, a u skladu sa Zakonom o slobodi informisanja.

Kasnije je u medijima objavljeno da su njih dvoje imali seks aferu u Beloj kući, kao i da su bili zajedno istog dana kada je snimak napravljen.

Klinton je optužen da je lagao o svojoj vezi sa Monikom Levinski, a američki Senat ga nikada nije osudio.(Tanjug)

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Kalabic N

06.10.2018 18:12

Bjelosvjetski HOSTAPLER I LAZOV.

zlikovac,razvratnik.

Mrcina

06.10.2018 19:19

Neđo.7.10.2018

07.10.2018 13:38

Klinton i Hilari najveće smeće na svetu što pstoji.

Kalkulativan

07.10.2018 16:36

Mlađe ili neiskusne se i zaljube na dodire. Ne možeš se igrati s ljudima.

Razvoj: NEST

© Aleksandar Kamenjašević 2018.
Sva prava zadržana.