Pilić: Federer igra bez emocija!

On je kao javorovo drvo! Proslavljeni teniski stručnjak Nikola Pilić dao je svoje mišljenje o jednom od najboljih tenisera svih vremena Rodžeru Federeru.

  • Sport
  • Tenis


Pilić je jedna od najuspešnijih teniskih trenera, poznat po svojoj akadamiji u Nemačkoj na kojoj je svojevremeno boravio i Novak Đoković, pre nego što je prešao na ATP Tur.

Pilić je, sa ocem Novaka Srđanom Đokoviće, nedavno je gostovao na televiziji "Happy" i prokomentarisao je trenutno drugog tenisera sveta Rodžera Federera, velikog rivala srpskog tenisera.

"Rodžer Federer igra sjajan tenis, ali jednostavno nije 'moja šoljica čaja'. Nikada se ne smeje, on je kao javorovo drvo na terenu. Svaka njemu čast, fantastičan je teniser, ali igra bez emocija na terneu, ne pokazuje ništa", rekao je Pilić. 

Pilić je dodao da je znao da je Đoković "nešto posebno" čim ga je video na terenu i pričao je generalno pohvalno o Srbinu i njegovim radnim navikama. On je rekao da je, za njega, Novak najbolji teniser na svetu i jedini koji može da dostigne Roda Lejvera na dostignućima.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.