Tajson: Bilo je luđe nego u neredima za vrijeme moje borbe!

Habib Nurmagomedov, ruski MMA borac, odbranio je titulu prvaka sveta pošto je dobro izudarao Konora Mekgregora na UFC229 spektaklu održanom u Las Vegasu.

  • Sport
  • Ostali sportovi


Nurmagomedov je ostao neporaženi šampion, ali je pobedu upropastio glupim ispadom po završetku borbe kada je iskočio iz kaveza i potukao se sa borcima iz Mekgregorovog tima koji su bili u publici.

U opštem haosu dvojica Habibovih kolega iz tima napali su u oktagonu Mekgregora, a nereda je bilo i među navijačima. 

Borac iz Dagestana se izvinio za svoju reakciju, a ubrzo su usledile različite reakcije. 

"Nezamislivo! Nikada nisam mislio da će se ovako odviti cela stvar. Bilo je luđe nego neredi za vreme moje borbe", napisao je na Tviteru bivši bokserski šampion Majk Tajson. 

Tajson Fjuri, bokser iz Britanije koji ponovo pokušava da se vrati na šampionske staze, u svom maniru je prokomentarisao dešavanja u Nevadi. 

"Odličan rasplet situacije nakon borbe! Sve je dopušteno u ratu i ljubavi", smatra Fjuri. 

Daniel Kormijer, šampion u teškoj kategoriji, razočaran je onim što je video posle borbe Nurmagomedova i Mekgregora. 

"Dve loše stvari ne mogu da čine dobru. Konor ovo nije zaslužio. Nije niko. Ali neke stvari nisu za promociju borbi. Religija, porodica, država. Bacanje stvari u Bruklinu. Za Habiba to nije bila promocija. Bilo je lično. On je čovek iz druge kulture…", napisao je Kormijer, koji trenira u istom timu kao i Numragomedov. 

Amerikanac Al Jakvintu protiv kojeg je Dagestanac i postao šampion u lakoj kategoriji stao je u odbranu Habiba. 

"Irska pi...! Napao je bus u kojem je bila nedužna žena. On i njegova pi... Dilon su to zaslužili. Pravda", smatra Jakvinta. 

Mnogi borci smatraju da Habib Nurmagomedov neće izgubiti vizu i dozvolu da se i dalje bori u SAD, kada već ona nije oduzeta Mekgregoru nakon incidenta u Bruklinu kada je sa svojom ekipom napao autobus u kojem je bio Nurmagomedov. U tom napadu povređeno je nekkoliko ljudi, a Konor je nakon incidenta bio uhapšen.

Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.