Bjelica: Bogdan? Ne nedostaje mi uopšte!

Celog leta sam gledao to lice! Srpski košarkaš Nemanja Bjelica kaže da je dobro počeo u timu Sakramento Kingsa i da će sačekati da se Bogdan Bogdanović vrati u SAD da bi nastavili druženje.

  • Sport
  • Košarka


Bjelica je u pobedi nad Makabi Haifom imao 12 poena, pet skokova i tri blokade, a Kingsi su slavili 132:100.

Beli kaže da tim nije dobro počeo taj meč, ali se pridigao i stvorio razliku.

"Počeli smo malo pospano, ali smo se podigli, pojačali odbranu, trčali smo, pogađali otvorene šuteve. Kada igrate dobru odbranu sve je lakše za sve", kaže Bjelica. 

Zadovoljan je prvim nedeljama sa ekipom. 

"Tek sam tu dve nedelje, imamo dobru grupu momaka, sviđa mi se ovde, imamo dobru atmosferu u svlačionici i svi su uzbuđeni zbog ove sezone", kaže Beli i na pitanje da li mu nedostaje Bogdan Bogdanović, odgovara da će za sada malo biti sam. 

"Bogdan? Ne nedostaje mi uopšte gledao sam ga celog leta u Beogradu, trenirali smo i pokušaću malo da budem sam bez njega. kad se vrati, opet ćemo da se družimo, biće super", našalio se srpski košarkaš. 

Svestan je da u ekipi ima talenta, ali je uvideo i šta je potrebno da bi Kingsi igrali dobro. 

"Imamo tonu talenta, samo moramo da igramo na pravi način, nekad nećete igrati dobro i pogađati, ali moramo svaki put da igramo odbranu, da se nikad ne predamo i da igramo svih 48 minuta", jasan je Bjelica. 

Novu sezonu će verovatno igrati kao "streč" četvorka jer ima dobar šut, ali će po potrebi igrati i centra jer je, kako kaže, tokom karijere igrao na skoro svim pozicijama.Izvor: B92

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.