Doboj: 5 radnika izašlo iz bolnice

Iz dobojske Bolnice “Sveti apostol Luka” otpušteno je svih pet radnika koji su bili dovezeni nakon povređivanja u eksploziji u Rafineriji nafte u Brodu, potvrđeno je Srni iz ove zdravstvene ustanove.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


U ovu bolnicu bilo je primljeno šest pacijenata, među kojima je pet sa lakšim povredama zadržano na opservaciji, dok je jedan pušten kući. 

Doktor Zoran Blagojević rekao je ranije da su ranici primljeni sa lakim povredama nastalih udarcima i komadićima krhotina stakla i da su radiološki pregledi utvrdili da nema težih povreda.

Iz policije su naveli da se eksplozija u Rafineriji nafte u Brodu dogodila u utorak, 9. oktobra, oko 21.30 časova u postrojenju za preradu nafte. Poginuo je radnik Ljubo Patković, a deset njegovih kolega je povrijeđeno.

Izvor: Srna

KOMENTARI4
POŠALJITE PORUKU

Bakica

11.10.2018 12:24

Srecan oporavak dragi nasi zelimo vam svaku srecu

živi i zdravi bili

11.10.2018 14:15

U našoj državi niko drugi nema posla. U Brodu i Modriči samo rade rafinerije a u ostalim mjestima samo trgovačke radnje i ništa više nemamo od poslodavaca.

Cj

11.10.2018 15:56

NEKA.VAS.BOG.CUVA.I.SA.SRECOM.DA.SE.VRATITE.SVOJOJ.PORODICI..

GLAS

11.10.2018 19:08

ZASTO JE DODIK ISAO DAVORU DRAGICEVICU U KUCU DA IZJAVI SAUCESCE TAKOZVANE "ZADESNE" SMRTI DAVIDA I NUDI IM "SVOJU POMOC", A OVI JADNICI I ONAJ JEDAN UMRLI GA UOPSTE NE INTERESUJU ????????????????????? SADA ZNAMO KO JE UBIO DAVIDA !!!!! KO JE NARUCIO UBISTVO I ZASTO ????????????????????????? PRAVDA ZA DAVIDA !!!!!!!!!!!!! PRAVDA ZA SVE NAS!!!!!!!!!!!!!

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.