Mitar: Nemam šta da ubjeđujem selektora da nam treba drugi špic!

Zamolio sam Tadića da me pusti da šutiram penal, popustio je kad je shvatio dokle to ide, poručio naš golgeter.

  • Sport
  • Fudbal


Aleksandar Mitrović je ponovo junak Srbije. Dva gola za tri boda u Podgorici i značajnu dozu samopouzdanja i samopoštovanja pred naredne izazove nacionalnog tima. Ali ne bi bilo dva komada sinoć da kapiten Dušan tadić nije popustio...

"Zamolio sam Duću da mi prepusti izvođenje penala u 18. minutu. Osetio sam da ću tadi gol i bio sam uporan. A on je popustio kada je shvatio dokle to ide. Hvala mu na tome. Dogovaraćemo se i dalje", poručio je u izjavi za Alo prvi golgeter reprezentacije Srbije. 

Zvižduci mu nisu smetali...

"Uvek ima vatre kada su protivnički navijači u pitanju. Oni podržavaju svoje, to je sve normalno. Imali smo sjajan doček, čak smo bili u gradu i nikakvih provokacija nije bilo. Moraćemo da uzvratimo istom merom". 

Recept za Rumuniju?

"Moramo isto ovako čvrsto, da se borimo, dobro stojimo taktički... Sinoć nismo pravili greške kao u prošloj utakmici. Iskoristili smo šanse i pobedili. Cela ekipa je odigrala vrlo dobro. Uradili smo ono što je traženo od nas".  

Na konstataciju da ponovo nije bilo drugog špica kao ispomoć Mitrovć je kazao:

"Nemam ja šta da ubeđujem selektora da je to potrebno. Možda nije bio trenutak za dva napadača. Činjenica je da je Prijović bitan šraf u reprezentaciji, odveo nas je na Mundijal. Takav igrač uvek može da uđe i reši utakmicu kada je potrebno", zaključio Aleksandar Mitrović. 

Izvor: mozzartsport

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.