Teška saobraćajna nesreća na Kosovu

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u selu Mramor na putu Priština-Gnjilane poginule su tri osobe, dok su tri  teško povređene, a među povređenima je i ambasadorka Turske u Prištini Kivildžim Kilič, rečeno je u Kosovskoj policijskoj službi.

 

  • Vijesti
  • Srbija


Udes u kome su učestvovala tri vozila dogodio se oko 17 časova u selu Mramor.

- Dve osobe su poginule na licu mesta, dok su četiri osobe sa teškim povredama prebačene u Klinički centar u Prištinu - naveli su iz policije.

Život su uzgubili članovi porodice Šala, Agron (22) i Arife (88) i Elifete Rašiti (65), svi iz Gnjilana. Teške telesne povrede zadobio je Osman Šala (64) dok diplomate uz Turske nisu zadobile teške telesne povrede.

Kako ALO! saznaje, među povređenima je i ambasadorka Turske u Prištini Kivildžim Kilič i drugi službenici ambasade Turske.

- Ambasadorka i službenici turske ambasade nisu teško povređeni, kazao je izvor iz KC u Prištini.

U udesu su učestvovala tri automobila, potvrdila je portparolka prištinske policije Fljora Ahmeti.

- Posledica te nesreće su troje povređenih i dve žrtve koje su stradale na licu mesta. Povređeni su poslati direktno u prištinski KBC, dodala je Ahmeti.

(Alo)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Krko

17.11.2018 02:34

Како се оно зове стилска форма, кад од једне реченице, претумбавањем ријечи, може да се напише есеј? Типично је за политичаре и новинаре који немају шта рећи, а морају испунити простор и вријеме.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.