Među povrijeđenim dvoje djece

- Sedam lica, od kojih dvoje djece, povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala četiri vozila u mjestu Potpeć u opštini Srebrenik, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

  • Vijesti
  • Bosna i Hercegovina


U ovoj saobraćajnoj nezgodi učestvovali su automobili "pasat" kojim je upravljala žena čiji su inicijali S.Ć. /40/ iz Srebrenika, "golf" koji je vozio M.M. /31/ iz Češke, "dačija" koju je vozila A.H. /30/ iz Lukavca i "nisan" kojim je upravljao I.N. /32/ iz Srebrenika.

Povrijeđeni su vozači "pasata", "golfa" i "dačije", te saputnici u "dačiji" A.H. /34/ iz Tuzle i "golfu" tridesetčetvorogodišnja M.M. iz Živinica sa dvoje djece od tri i šest godina.

Nakon pružene medicinske pomoći u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla povrijeđena lica otpuštena su na kućno liječenje.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nezgode koja se dogodila juče oko 16.35 časova. 

(Srna)
.

KOMENTARI2
POŠALJITE PORUKU

Bivsa Potpecanka

11.04.2019 11:09

STA SE TO DESAVA NA TOJ DIONICI KAKO NAS PROTJERASTE..I TO BAS OD ZELJEZNICKE STANICE PA SVE DO ORLOVIH STIJENA....NEKAKO BAS NA TOJ DIONICI SA KOJE SMO ZAUVJEK PROTJERANI I UBIJANI...

loši putevi kao i u cijeloj BiH, što se niste vratili a ne prodavali pošto-zašto kuće i imanja onima koji ne pripadaju tu?

Wroclaw

11.04.2019 14:03

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.