Da li je ona Slobina unuka?

Mira Marković, supruga bivšeg predsednika Slobodana Miloševića kremirana je danas u Moskvi, a pored toga što je javnost na komemoraciji videla prvi put, posle 13 godina, njenog i Slobinog sina Marka, još jedna osoba je privukla pažnju i poglede.

  • Vijesti
  • Srbija


Naime, sa Markom je sve vreme stajala devojka plave kose, za koju su mnogi pretpostavili da je njegova ćerka iz braka sa Ruskinjom, Valerijom.Poznato je da Slobin sin ima ćerku Mariju, koju zovu Maja, i koja ima oko 14 godina. Mnogi su primetili da je devojka koja je sve vreme tužna stajala u sivom kaputu fizički slična Miloševiću, pa da je ona verovatno jedina Slobina unuka.Marko ima i sina, Marka, kog je dobio sa Milicom Gajić, prvom suprugom. 

On je u Rusiju otišao 2000. godine, odmah nakon što je sa vlasti svrgnut njegov otac. 2008. su on i Mira Marković dobili politički azil u ovoj zemlji.

Valeriju je, pisali su mediji, upoznao odmah nakon što je stigao u Moskvu, i s njom je godinama živeo u vanbračnoj zajednici.

(Kurir)
(Foto: Alfa/ BKTV)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Fat

19.04.2019 12:38

Kremirana,zar je to cuvena hriscanska porodica,a po Pravoslavnim zakonima,nije dozvoljeno kremiranje,kakva je Sotona bila na celu Srbije, samo nas je Bog spasao,a i Rusi daju azil,onima sto unistavaju Srpski narod,

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.