Đoković: Biću pravi na Rolan Garosu!

Srpski as poručio da tempira formu za Pariz.

  • Sport
  • Tenis


Ljut je bio Novak Đoković posle poraza od Danila Medvedeva u četvrtfinalu Monte Karla. Ispustio je srpski as još jednu veliku šansu da nakupi bodove za ATP listu i zbog toga ne može da bude zadovoljan. Ipak, priznao je Novak da mu je glavni cilj da "namesti" formu za Rolan Garos i da je imperativ.

Najbolji teniser sveta je bio najviše frustriran uslovima za igru u Monte Karlu, kojima nije uspevao da se prilagodi i to ga je izbacilo iz takta toliko da nije uspeo da kontroliše meč protiv Medvedeva.

“Imali smo u četiri dana četiri potpuno različite uslove za igru. Prvo su lopte odskakale veoma visoko, pa onda narednog dana su bile veoma spore, nisko su odskakale. Onda je naišao jak vetar, pa je odjednom posle toga postalo izuzetno vruće. Sve je to i te kako uticalo na moju igru”, rekao je Đoković.

Srpski as je istakao da i pored svega nije zabrinut zbog neuspeha.

“Glavni cilj na šljaci je, naravno, Rolan Garos. I nadam se, radim na tome, da vrhunac forme dostignem u Parizu. Ovaj turnir je bio tek prvi na šljaci, videćemo kako šta će biti kasnije”, istakao je Novak.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

Brat

19.04.2019 19:43

Najbolji si kada puno ne pričaš.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.