Oduzeto 170.000 evra, oružje...

Crnogorska policija je u pretresima na devet lokacija u Podgorici oduzela 173. 000 evra, oružje, municiju, eksploziv, vozila, sredstva komunikacije i druge predmete, te procesuirala dva muškarca, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

  • Vijesti
  • Region


"Službenici su oduzeli 173.000 evra, dva vozila bmw, po jedan mini kuper i audi, dva pištolja, pušku, veću količinu pištoljske i puščane municije različitog kalibra", navedeno je u saopštenju.

Oduzeto je i oko pet kilograma eksploziva, tri veća pakovanja detonatorskog štapina dužine oko 11 metara, 12 električnih kapisli, više mobilnih telefona, telefonskih kartica i USB memorija.

Muškarac čiji su inicijali D.J. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i on je uz krivičnu prijavu priveden tužiocu.

Protiv muškarca čiji su inicijali L.D. biće podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Privremeno oduzeti predmeti biće upućeni u forenzički centar radi vještačenja, a o svemu je obaviješten nadležni tužilac.

(Agencije)

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.