Oglasio se Jasmin Repeša...

Istraumirani smo, sport nije pitanje života i smrti! Hrvatski strateg kaže da je bilo i njegovih grešaka.

  • Sport
  • Košarka


Prvi put od završetka finalne plej-of serije Jadranske lige, u javnosti se oglasio sada već bivši trener Budućnosti, Jasmin Repeša.

Hrvatski stručnjak je posle majstorice u Beogradu odbio da izađe na konferenciju za medije, a danas se javnosti obratio preko sajta KK Budućnost.

Repešinu poruku prenosimo u celosti.

„Pre svega, želim da zahvalim svima na toplom prijemu i podršci. Hvala klubu, navijačima, upravnom odboru i predsedniku kluba na protekla četiri meseca, koja će mi ostati u lepom sećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu na saradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja se nije završila kako smo želeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti. Budućnost Voli ima sve najbitnije preduslove - stabilnost, finansijsku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i napreduje, ide uzlaznom putanjom.

Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali ko radi, taj i greši. Žao mi je što se sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života. Dobronamerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je neko to pogrešno protumačio. Kao čovek nisam opravdao ono što se dešavalo na trećoj utakmici finala. Način na koji je finale završeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz kluba.

Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN PRess

KOMENTARI0
POŠALJITE PORUKU

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.