Direktor PU RS u sukobu interesa?

U Dnevniku 2 BN TV gledajte:

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Komemoracija i sahrana Slaviše Krunića. Ubistvo mog sina je plaćeno, rekao Slavišin otac.

Pronađeno vozilo koje su koristile ubice Krunića i dvije puške, saopštila policija.

Direktor Poreske uprave Srpske Goran Maričić istovremeno i član Uprave kompanije "Alumina". Da li je riječ o sukobu interesa?

Zašto postoji nedostatak demokratije u zemljama zapadnog Balkana?

Opširnije u Dnevniku 2 BN TV.

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

Milan

25.04.2019 17:31

Pa ako je u sukobu interesa neka podnese ostavku na mjesto clana upravnog odbora Alumine, i zavrseno. Zasto od toga praviti senzaciju.

Pa zato sto provjerene kriminalce razapnu tako sto poklope sva vazna mjesta sa njima, za kvalitetniju pljacku. Naravno nerade djabe, nego za vwliku nezakonitu nagradu za takva kao i sva druga nedjela sa grbace naroda.

Problem je

25.04.2019 19:27

Pincek

25.04.2019 17:51

Zna se ko je mafija u RS, ista ta sto je ubila i Davida ubila je i njih dvojicu, Pablo Eskobar je imao svoje ljude, Al Capone je imao svoje ljude, svi mafijasi su imali ljude, a nasa mafija ima svoju drzavu, a to je RS, privatna mafijaska drzava

Don Kihot

25.04.2019 18:33

Kod nas se ne radi o korupciji, nego o koruptivnom sistemu. O korupciji bi se radilo kada bi koruptivna djela bili incidentni slučajevi, ali korupcija kod nas nije takvog obima da bi se radilo o incidentnim slučajevima, a niti da bi se radilo o elementima pojave, već takvog da se radi o koruptivnom sistemu. Kod se nas zapošljava, dobijaju poslovi, napreduje, bogati, uopšte uspijeva na osnovu koruptivnih veza i u skladu s položajem u koruptivnom sistemu.

Austrija

26.04.2019 12:15

Koja je budala vidila demokratija kod diktatora I nacionalista tose vrti u Krug vec 27godina na balkanu samo revolucija Moze govnare ocistiti

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.