160. derbi: Šta kažu treneri?

Milojević objasnio zbog čega je vikao na Borjana, Milošević čestitao Zvezdi na zasluženoj pobedi.  Nisam nezadovoljan, dodao je Savo. . .

  • Sport
  • Fudbal


Odmah po poslednjem zvižduku sudije Novaka Simovića treneri Crvene zvezde i Partizana izneli su svoje prve impresije. Vladan Milojević bio je mnogo nervozan tokom meča, često je vikao i gestikulirao. Posle trijumfa, prvog nad crno-belima ove sezone - značajno smireniji.

"Znate šta, ovo je derbi. Svaki je derbi takav. Sa puno prekida. Mi smo pokušavali da igramo. Obe ekipe želele su da što manje rizikuju. Zato sam bio nervozan, jer smo se previše plašili. Nije lako kad napravite greškui u derbiju. Čestitao bih i mojim igračima i igračima Partizana. Mislim da je ovo bila bolja utakmica nego neke prethodne kada su derbiji u pitanju".  

Na konstataciju da je tokom utakmice najviše vikao na Borjana, jer je ispucavao loptu, Milojević je kazao:

"To je to... Hteo sam da igramo. To nam je falilo i protiv Čuke, da prelomimo. Nesmotren penal, opet vraćamo rivala u igru. Ali dobro. Okrećemo se narednim utakmicama i obavezama. Poželeo bih srećan Uskrs svima". 

Savo Milošević nije delovao previše razočarano i pored poraza...

"Sve u svemu, čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Do tog penala izgledalio je sve dobro. Ali mi smo skloni tim padovima. Oni su mogli psihološki komotnije da igraju. Mogu da budem zadovoljan što su momci odigrali do kraja, čak se vratili u utakmicu. Pokazali smo karakter. Mogla je ova utakmicama da nam donese određeni bonus. Ipak, nisam nezadovoljan, barem ne većim delom meča i onim što smo pokazali".  

Partizan je sada peti, to nije pozicija koja vodi u Evropu?

"Ja sam rekao kada sam dolazio da neće biti lako. Ali sve je dobro dok zavisi od nas. A i dalje je tako", poručio je Milošević. 

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

hahahaha

25.04.2019 22:39

Kad ih jos i Napredak pređe na tabeli onda bi mogli malo da se zabrinu.

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.